Пояснявам за лампите, които Димитър купи. Те не бяха мои, а на познат колега. Имаше в темата снимки, абсолютно точно описание за състоянието им. От първата пратка имало дефектна лампа- нова, неработила. Добре, казах му, че проблеми няма, или ще се върнат парите, или може да бъде заменена с друга. Избра замяната, защото искал още лампи. Изпратих ги, като стойността на повредената беше приспадната. И какво се случи? Пак имало дефектна лампа- прекъснало отопление. Да, ама аз и колегата мерихме отопленията на всички ползвани лампи и прекъснало нямаше. ОК, приех и тази рекламация, защото наистина Димитър взе доста лампи- няма как да го отрека. Пак го питах как ще го компенсираме. Реши да вземе още лампи, колегата междувременно изрови от архивите си нови попълнения. Речено- сторено, изпратих и третата поръчка. И вече вероятно се досещате, че отново имаше дефектна лампа в нея- пак от ползваните. И ми писа, че освен с дефектни лампи съм го бил набутал и с още транспортни разходи. Е това е. Ами Аз мога да му препоръчам на Димитър да започне да играе ТОТО. С този негов късмет. От лампите на колегата в крайна сметка не остана почти нищо, всичко бе купено. Кой взе по 2-3, кой повече, а един колега не помня от де- повече от 50 наведнъж! Никой не се обади да се оплаче от нищо! Как от тук нататък аз да искам да кореспондирам с Димитър? Не виждам никаква злоба в себе си, няма и за какво да злобея, но всичко това ме изнервя. Доста колеги са вземали от мен разни работи, и аз съм купил доста неща- никога не е имало проблеми с никой!