Здравейте, колеги!
Преди около 20 дни продадох Мелодия 16 от тази тема
https://www.sandacite.com/forum/index.php?topic=12496.0на потребителя SD69, (Стойне Тодоров тел. 0888124193), но вчера получавам съобщение от него, че захранващия трансформатор е изгорял, с което категорично не съм съгласен, и му дължа друг такъв трансформатор!
Прилагам съобщението му:
"Изрично попитах дали работи радиото и ми казахте че работи, а се оказва че трансформатора е изгорял, а аз го купих няй вече заради трансформатора. Т.е. ми продаваш боклук за почти 50лв. Дължиш ми друг такъв трансформатор 220/220В."
Абсурдно е да обявя радиото за работещо в този форум, а то да е с изгорял трансформатор, дори на последната снимка от обявата ми се вижда, че индикаторната лампа работи, което няма как да стане с изгорял трансформатор!
Защо за мен този потребител е некоректен?!
1. Защото ми се обажда чак след почти 20 дена за да ми каже, че радиото не работи, а в пратките си ВИНАГИ разрешавам преглед и тест, което не знам дали той е направил!
2. Защото след като му поисках снимка на изгорялия трансформатор той ми каза, че вече го е разглобил и размотал и ми изпрати снимка на това, което е останало (ще приложа снимката накрая).
3 Защото радиото наистина работеше при мен, в което съм 100% сигурен!
Каза ми, че взел радиото заради въздушния кондензатор и захранващия трансформатор, в което няма логика, защото тези две части струват около 15 лв. с доставката, а за радиото той е платил почти 50 лв. Както и да е!
Казах му, че ще му изпратя здрав трансформатор и въздушен кондензатор (ще приложа снимка) безплатно и транспорта за моя сметка, защото не искам да ме квалифицира като некоректен потребител, какъвто е той за мен!!!
Поздрави на всички!