Здравейте, искам в това мнение да ви запозная с исторята на моето „познанство“ с Бенгата. За пръв път с него се запознах през далечната 2008-ма в скайп като ни свърза друг колега от тогавашния форум Милен от Хасково. Повода беше някакво старо радио, но в същност с него открихме много общи теми основно около старите телевизори. От него научих че в Пасат имат руски черно-бели кинескопи и монтирах един такъв на телевизора ми Стадион. Но това е без значение. Дълго време в скайпа обменяхме идеи и опит относно различни телевизори, усилватели и други схемни решения. Бях останал с впечатлението че сме си нещо като съмишленици и приятели. От известно време в новия форум Бенгата пуска обяви за продажба на разни неща. Първо бяха радиостанции ЛЕН към които проявих интерес - отвърна ми в ЛС кратко, точно и ясно „Не са за теб!“ Тогава реших че просто ми мисли доброто и станциите не са никак читави и затова не иска да ми ги продаде. После продаваше една Селена - тогава се бях разбрал с него да ми я запази няколко дни докато приключа с изпити и други ангажименти в университета. Тогава аз лично се представих като некоректен, и после наистина изцяло забравих повече да се свържа с него за Селена-та. Така или иначе и той не направи опит да ме подсети. Така поне с тази последна смислена комуникация си обяснявам че той се е обидил че съм му създал неудобството да ми пази Селена-та пък после не съм си я взел и затова вече не иска да комуникира с мен. Така или иначе това по никакъв начин не извинява по-нататъшното му поведение.
От там нататък той е пускал още няколко пъти обяви от които съм се интересувал и резултата в повечето случаи беше пълна липса на отговор на ЛС които му пиша (а не посочва никакъв друг начин за връзка освен ЛС). Последно за един диапроектор ми отговори кратко и лаконично нещо и това беше последното нещо което съм получил от него като съобщение. Продължих даму пиша няколко ЛС първо за диапроектора, а след като и те не получиха отговор го попитах отново в ЛС какво има против мен и че трябва ако има нещо против мен да ми го каже а не да си мълчи, но отговор не последва. Предупредих го и че ще пиша за този казус в темата за некоректни потребители. Сега месец след последното съобщение до него на което нямам никакъв отговор поствам това. Нямам представа какъв е Бенгата защото сме се виждали лично само веднъж, по едно време си общувахме доста добре, но в момента за мен той е вън от рамките на „коректен потребител“ просто пълната липса на комуникация и обяснение за мен е недопустима между цивилизовани хора. Виждам че като чели в някои отношения и според доста потребители той е коректен, но лично аз въз основа на гореспоменатите факти го смятам за некоректен. Внимавайте, може някой ден и на друг да престане да отговаря.