Това е добре. Наистина с тая основа не ми харесва много. Ще ги направя еднакви. Ей такъв фасон ще гоня.
При тоя фасон са спестили тотално отдолу плочите, това не се препоръчва изобщо.
Предната ниша трябва да я напълниш с вата- в проекта е описано, ориго я напълни с вата за заимни якета аз също, и е много по-евтина от звуковата вата за с-ка на това ефекта е същия като звук.
Дупката за говорителя на предната дъска трабва да я скосиш/разшириш от вътрешната страна на панела под 45 градуса спрямо външната страна на панела, че FRS8 e по къс от оригиналния говорител за проекта. Това го направи преди да сглобиш кутията.
Аз хванах една пила за дърво полукръглла едра и след като изрязах дупката за говорителя със зеге, хванах пилата и под ъгъл 45 градуса изпилих вътрешния ръб на панела на отвора като се разшири диаметъра отвътре с към 2см. Това помага много на зввукопредаването назад, понежена фрс 8 шасито е много късо и дупките за звука са дълбоки само 1см и седят почти блокирани в дебелината на предния панел...
Размера на отвора на предния панел - има на говорителя ФРС8 от задната страна на шасито щанцована една кръгла издатина която може да я измериш и ползваш за размер на отвора на панела. После задължително намажи със универсален силикон по тая издатина като го слагаш в кутията говорителя, за да НЕ диша отпред- страхотно влияние върху звука има в тая конструкция.
Както и всички сглобки на парчетата вътре хубаво ги залей с лепило, за да не дишат.
Ползвай Moment Wood на Henkel като лепило и дървени дибли. Ползването на винтове в тая конструкция е исключително НЕ препоръчително щото е резонансна цялата.
Още една идея- облепване с комикси и еднакви основи по големина с горните капаци