Спор няма че е хубав, но защо мислиш че както аз съм го решил няма да е хубав. Както спомена всеки има различно виждане за нещата. Peace! Както се казва. Скоро очаквайте включване.
Ще стане хубав, спор няма. Идеята ми беше още ,когато започнах да пиша е да се разположат изходните по на централно място на плочата, да не са збити към края. Мрежовия по назад, да не се натрапва най отпред, понеже е по голям като габарити, да няма празно поле на плочата, и лампите да се виждат, това е. За ЕМ84, ти си прецени как ще ти е най добре. Но с четири лампи отпред и индикаторната, става по симетрично разположението. Другото ,което е за да се постигне тази симетричност на разположението на лампите и да си правиш проби със звученето , е да се разделят входните триоди. От половината на ECC83 за единия канал, друга лампа пак ECC83 нейната половина за другия канал. Или ще има пак четири лампи плюс индикаторната ,като управлението на EМ84 си остане на транзистор. Този вариант е правен ,като тази твоята схема и е добър за изпълнение. И все пак, нали ти питаш дали е добре така както си ги разположил елементите, или слушаш само Пичагата. Eltehno ти написа правилно да се разместят частите, той има направени над 8 и нагоре лампови усилватели. Все пак ти си решаваш.