Ха, браво imagination - радвам се, че поне един човек има полза от тестера.
Гледам, че съм пуснал информацията преди година и половина, а там няма и един отзив...
Системата работи добре. Когато покаже, че чипа не става - можете да го изхвърлите - гаранция, че е изгорял. Иначе може да мине теста, но на конкретния Правец да не иска да работи - рядко се случва.
Иначе TheHungry има по добър тестер, който оценява (донякъде) и скоростта на чипа.
OO не знаех че е твоя , не се бях загледал там е пише БГ .... , браво на теб, на няколко места иначе намерих за ардуино и 41256 и пише че могат и 4164 да се тестват , но не знаех как преди да видя този тестер (може би защото съм електронен профан)
веднага ще сглобя един ... (не толкова красив като твоя , но ... няма значение )
бях купил от ВИКИВат нови памети (докато имаше в наличност преди няколко месеца .. сега гледам няма) и се оказа че поне една не работи , защото правеца пълни екрана с ЮЮЮЮЮ като я сложа .... , та това ме подтикна да търся начин за тестване , дори и нова от магазина може да не работи , а да ги вадиш и слагаш просто така ... не е работа май.
А за скоростта , ако са едни и същи модулите няма ли да са с една и съща скорост ? Какво влияние оказва скоростта на паметите на Правеца ?
и още един така да се каже офтопик ... има ли някъде оописано как се прави това увеличаване на паметта на 8ц дето се слагали по 2 чипа един върху друг ли как било там ? дано да го има някъде обяснено като за глупаци