За човек, който не е електричарин и нищо не разбира от електротехника, с любезното съдействие на колеги от този форум и едно аверче, успя да подкара прословутата платка и да направи захранването, без да изгори цялото радио или да затрие ел мрежата на квартала
Преди без тази платка, мога да кажа, че нищо не хващаше или с ниско качество. Като монтирах платката и я захраних с 9 волтова батерия, успях няколко радиа да хвана и най-вече Z-Rock. Сега като му направих захранването и свързах платката към радиото, качествено успях да хвана 3 радиа: Фокус, Н-Джой и Енерджи. Иска ми се да хвана и Z-Rock. По спомен Z-Rock го ловях някъде п осредата на скалата, а сега тези трите са към края на самата скала.
Въпросът ми е как да си настроя тази платка, че да успея да хвана Z-Rock, което е целта в случая.
Моля, който е правил такова настройване на такава платка, да ми го обясни като на абориген, защото нищо не разбирам от електроника. това да запоя нещо си или да пусна кабелче е нищо, защото процеса не го разбирам, самата ел схема на радиото я гледам като нещо си и линийки.
п.п. По Енерджи преди малко звучеше песен на Ту Ънлимитид от време оно