Абе за високоволтовите лампи естествено, че е друга бирата... ако не свети може да се наложи да смениш високоволтовата намотка на ТХО. Сети се сега това кой ми го е казал? Там се гледа в какъв цвят свети лампата.
@origoНе ми харесва изказването
за който обаче очевидно нямате познания
Разбрахме, че си вече бакалавър , много се радвам лично аз, за тебе и ти пожелавам и магистърската да защитиш, която е инженерската май при вас.
Нека тия подмятания, кой какво знaе, не знае, компетентен или не е компетентен , да ги оставиме за ЛС...Естествено , че нямаме познания. Ако си имахме всички познания, щяхме да си ги ремонтираме вкъщи или в сервиза, тихичко телевизорите по схемката на пирина и никой да не занимаваме с нашите проблеми...Във форума има 2 типа теми ремонтни основно ако не знаеш пък ти, което е явно:
-1 ТИП Тема: какво вече съм ремонтирал или конструирал и искам да се похваля / покажа на другите, че да могат и те да си го направят или, за да ми порасне самочувствието(последното е моята причина ;-).
-2 ТИП Тема: какво ремонтирам, не мога да се справя, нужна ми е помощ или насоки.
Във втория тип тема , НЕ приемам , да пускате:
упреци към АВТОРИТЕ или пък към участниците - "ама ти не знаеш", "ти не можеш", ти за еди какво си некадърен".
Ако трябва , ще на правя каквото е нужно това да влезе в правилата. и съответно санкции към него ако не се спазва.
Има още няколко Форума от нашия дикиш, в които постоянно стават скандали от такива изказвания, няма да позволя да се случва това и тук.
Никой не се е родил научен. Знаем, че си много навътре с ремонта и преработките на тези телевизори и още много други. Ако искаш помагай, ако не искаш - НЕ пречи! Форума не е място където да си изкараме лошото настроение върху другите