Вчера си купих въпросната пералня. Докарах я и като разопаковах изненада. Събаряна жестоко на страни. Горния капак счупен, стопорните болтове на барабана толкова изкривени, че ги рязах с дремела и един диамантен диск. Трябва ми спешно пералня, от две седмици не съм се прал. Така преглътнах всичко и реших да не се занимавам с рекламации, защото жиевя на 500 метра от магазина и си я докарах с една количка сам. Винаги могат да се заядат, че аз съм си я счупил. До тук добре, но не загрява водата. Вчера за да се опера свързах нагревателя диретно с кабел в контакта и като ми запари стъклото го изключих, Опрах се супер, чудо! Сега установих, че процесора не включва релето за нагревателя. Та какво може да е след като е нова. Транзисторчето управляващо релето е СМД малко гадно за мерене. Иначе си бачка като цяло, другите функции ги изпълнява. Друго което ми направи впечатление, на къса програма 1 час като тръгне и стигне на 50 мин. прескача десет мин. и става директно 41 мин. друго не съм забелязал не редно. Не знам какъв е термо датчика и как да го измеря евентуално той да е проблемен.За схема тука нищо не дава чичко жужъл. Тя е нова едва ли ще намеря схема безплатно. Моя уред го дата като резистор термодатчика 8,4Ком отива в един 4069. Проца е атмега някакъв.