На средни вълни нощем в Холандия се хващат над 80 радиостанции. Тук също в отдалечени от големите градове локации с добра антена се хващат доста, но вече не може да се чуе българска реч почти никъде което е жалко. Просто ние сами си разрушихме държавата и загубихме идентичността си. Не виждам какво ни остана вече. И продължават мнения че от 89-та насам е МНОГО добре положението! Аз лично не съм живял преди това и не мога да се изказвам, но това сега НЕ ми харесва! Не може да твърдите че е хубаво това че държавата няма производство, няма икономика. Масово се довеждат до фалит топлофикациите в големите градове, хората остават без централно отопление, фалират фирмите за градски транспорт, транспорта се осъществува от частни фирми, закрива се тролбейбусния транспорт в много градове - най-екологичния и енергоефективен транспорт.... Закриват се радиопредавателите заради икономии, еми естествено като единствения бизнес който се развива в тая държава е покупко-продажбата. Не знам колко трябва да е било зле преди 89-та за да може сега от чиято и да е безумна гледна точка да е по-добре... Съжалявам за спама, ама тая новогодишна „изненада“ със спирането на Вакарел ми дойде в повече!