Ужасно съм разочарован. Беше една от силните станции на средните - интересна програма, читав сигнал, имаше си собствен стил. Аз на УКВ не ги ща. Там няма магия. Убиват всичко наред, нещастниците...
http://www.loungefm.com.ua/chillout - малко онлайн разтуха...
И аз така казвам пред УКВ предпочитам средните вълни, УКВ-то е по-скучно, ама знаете ли че попринцип бъдещето е да спрат и укв-то? Те тогава си Е*А майката! Представяш ли си да няма хич аналогов сигнал в ефира? Сега да ти кажа доста от радиата си имат УКВ, то тва са Акорди, Орфеи, Симфонии и няма нужда да изреждам всички лампови, то са Селени, ВЕФ-ове (не 206) и купчина други, доста от старата техника си приема на УКВ и по този начин все още живее. Кажете ми какво ще правим като спрат и УКВ радиото? Пробвал съм с предавателче от съседната стая и на СВ и на УКВ, работи чува се ама да ви кажа изобщо не е същото, все едно да лъскаш бастуна, или като хорицата дето не са позволили да им съборят къщичката и са си я запазили, но от всички страни са я обградили с бетонни небостъргачи, просто си казваш - защо се хабих! И не на последно място, все още е възможно младите любители на радиото да си направят УКВ регенеративен приемник и да хванат нещо, ами после какво като има само DAB, DAB+ и RDM? Да е*а и скапаните процесори, микроконтролери DSP-та и други подобни л**на дето ми се драйфа като ги видя ами се оказва и че ще ми стават професия.