Завъртане на трафовете не е лоша идея, ама са толкоз близко , че няма значение, пък и не хвърлят кой знае какви полета, за разлика от захранващия който си е на доволно разстояние.
За отоплението, при читави лампи няма проблем и само една двойка да обхожда всичките, обаче ако някой от предусилвателите е склонен да микрофони да се самовъзбужда итн. Дефекти на ползваните лампи, като ги наредиш една след друга , крайните лампи почват да да брумят. Това го казвам от опит, като се вържат на отделни проводници към ендбрумера , отопленията, тоя проблем отпада. Не е задължително да стане, обикновенно се получава при износени лампи, какво е научното обясненние, оствям на Митко да го намери, все пак е научен кадър.Аз првтенции нямам за вярност. Митко е чудесен конструктор, мисля че схемата му ще свирне и ще работи както я е сметнал. От неговите неща, лош звук не съм чул.
Относно станиолите- много лесен начин да си направиш късо. Тая схема няма от какво да се ектанира, 5 елемнта са отдолу а активните отгоре са - лампите са Голи, ако искате да екранирате, почнете с цокли с екраниращи капци, другото е безмислено, бубини отдолу няма.
Препоръчвам дървото да се импрегнира срещу горене, има такъв импрегнант бг производатво, който не позволява запалване на детайла, и отгоре ест лак, за да не дишаш импрегнанта...
За магнитно екраниране - "черна" обикноврнна магнитна ламарина, колкото по-дебела толкоз по-добре. Тенекето е стандарт който означава ,че е толкоз тънко, че даже не може да се нарече ламарина , и се използва за опаковки като например сирене, в електрониката се използва ламарина - 0,3 най тънката която съм мяркал в изделия. Ако си мислите че с не магнитна ламарина ще мине номера, не се и опитвайте, алпака-та не екранира нищо , просто няма магнитни свойства. Един приятел пробва, и беше неприятно изненадан- хубаво на вид ама безмислено.