Cancel Generation - всичко преди мен е капут, аз виждам всичко, което са недогледали преди мен, изпълнен съм със светлината на провидението! Не ми трябва тяхната умряла наука, вижте до къде ни докара. Отказвам да се движа в техните мисловни граници, защото там съм затворник, а тук, отвън съм щастлив и свободен да превърна всяка фантазия в реалност само със силата на волята си. Човекът е с нула критическо мислене, твърде много Хари Потър е поел, готов за титлата млад трансхуманист. За него няма причина и следствие, обекта и субекта са унищожени, има само амалгама от хвъркати идеи и емоции. И за това и обижда нас, защото гротескно му престъпваме Тавистокския и Удстокския морал на "зелен" джентълмен и му плюем върху проекта, че бил недомислен. Срещал съм много такива като него, със същия подход, идеи, поведение и отношение към градивна критика. Не му се сърдете и не му се връзвайте, защото срещу вас не стои логиката и разума, а вярата в способността на човеката душа да материализира желаното. Не можеш да спориш с инертно тегло. Ето това ни направиха изродите от запад, съсипаха образованието, мисленето на децата, техните дедуктивни и когнитивни способности, с които се раждат. Системата от ясла до университет, медиите, средата - всичко това води до ерозия на бъдещето. Не се съмнявам, че ако намерим още 100 като него, поне 60-70 ще се навият да вложат в един стартъп с примерно име "Дидие - трабанта на Карлсон" поне по 100$ на месец.
На това му казват Makebelieve Generation.
Нищо, слава Богу не са много чак толкова отнесените. Все пак сме българи, а не шведи или немци, например. Там е просто трагедия. И не мисля, че човекът реално се опитва да ни обиди, това е защитното помахване на уплаха, а не зъбите на агресията. В крайна сметка кой от вас тук може да бъде обиден от човека с трабанта с перката отпред?