За 300 лв си заслужава тази машина определено, но ако на живо видиш за какво става въпрос. Това че е с проблем не е учудващо, въпроса е да не е развалина.
Ролките не са евтини (новото производство) но има все още на нашия пазар чисто нови неразпечатвани ORWO например които са отлични ролки и ще свършат почти толкова добра работа както една LPR35 или както се водеше сега новата лента на пазара. (освен ако нямаш твърдо правило без соц. стоки (май точно такова правило имаше
)).
Обаче с машината очаквай проблеми. Вероятно ще се наложи цялостна профилактика - електронна и механична. С механиката може да се сблъскаш с големи трудности в намирането на конкретни резервни части и решаване на сложни проблеми с лентоводене и други такива. Може да ти съдере нервите, няма по-тегав ремонт от такъв на проблемна лентова машина. Естествено после резултатите си заслужават. Винаги обаче помни - това са супер прецизни машини и често десети от милиметъра луфтове в лагери или деформации на критични места може да дадат разликата между прекрасно свиреща машина и пълен боклук.
P.S. Сега видях че става дума за цифров записвач на магнитна лента - за такъв пари лично аз не бих дал. По-добри записи ще постигнеш на компа, от тогава насам цифровото аудио претърпя толкова значително развитие, че според мен такава машина не си заслужава да бъде притежавана, освен като експонат. Но пусто не съм фен на марката.