И аз да споделя впечатления от срещата.По щастливо съвпадение срещата съвпадна с пребиваването ми в Хисаря.Иначе трудно бих се включил в мероприятието.Вярно ,че не се познаваме лично ,но много бързо разтопихме ледовете.Така е с хора които имат общи интереси.Започна се с бира,с запознанства и яко здрависване.След това внимателно огледахме това което бяха донесли колегите.Билян на бързо ни изнесе няколко лекции за предавателите на достъпен език,щом и аз хванах по нещо от тук от там.След това Билян ни направи подаръци и аз бях един от първите който получи дар.Едно транзисторно радио National Panasonic и една книжка за младия любител.Най-ценното бе автографа.Тънката ми сметка е че с времето се приближавам към второто детство и ще дойде ден пак да се запозная с радиотехниката.Най-малкото този човек ще стане много известен и тогава ще намажа една тлъста сума от тази книжка с тоя автограф.Имаше и женска част на събирането,която за съжаление не прояви интерес към техниката а си приказваха за неща не по темата.За съжаление не можах да уважа с присъствие банкета,защото не познавам района и исках да пътувам по светло до Хисаря.Другото е че заключват базата в 22.00 часа.Ама като гледам добре се е получило.