Колеги, сбирката ще е на 21.10.2017 г. /СЪБОТА/
Мястото -
Минерален Комплекс "Варвара"Местата за ядене и пиене (масата) ще я запазя аз, от вас остава да си запазите място за нощувка (
НАСТАНЯВАНЕ), препоръчвам ако имате възможност, да се комбинирате няколко човека за Апартамент Лукс - освен двете спални с отделни бани има и малко холче с диван, на който може да преспи някой закъсал колега.
Телефона на комплекса го има на сайта. Ако ви мързи или няма с кой да се комбинирате, пишете в темата или на ЛС, ще рискувам да направя резервация на моя отговорност, пък ако не дойдете, ще се набутам със някой лев.
Публикувам пак списъка, ако някой се откаже, промени бройката или иска да го добавя, нека пише
До тук:1. Аз - 1 нощувка за 1 човек + Софра /Транспорт - Пазарджик за 3 човека/ - Запазил съм апартамент за мен и johnstalker
2. Мано - 2 човека софра - 1 теника XL
3. Laic - 1 за нощувка, 1 за софра, ще пътува с мен -1 тениска - XXL
4. ian - 1 нощувка, 1 софра /Ихтиман/ Запазен апартамент + ahedproductions - 1 тениска - L
5. goldib - 1 софра /Пловдив/ - 1 тениска - XXL
6. ahedproductions - 1 нощувка, 1 софра, София - Запазен апартамент + ian - 1 тениска - XL
7. lz1tka - 1 софра /Костинброд, 2 човека за СФ/ - XL тениска
8. TheHungry - 1 нощувка за 1 човек + Софра /Транспорт - Пловдив за 4 човека/ - Запазил съм бунгало за 2-ма- 1 тениска
9. Лъчо Минков - 2 нощувка, 2 софра, София (Транспорт за още 2-ма) - 1 тениска - XXXL
10. johnstalker - 2 нощувка, 2 софра, ТРОЯН (Транспорт за още 2-ма) - Запазен апартамент с мен - 1 тениска - XXL
11. dragan, 2 нощувка, 2 софра - ПЛОВДИВ - Запазил съм бунгало за 2-ма - 1 тениска XXL
12. chav_chav - 1 софра, другото е в процес на уточнение - XXXL
13. spasdimitrov - 2 за нощувка, 2 за софра (София) XXXL
==============
17 човека