Добре, идваме с приятелката ми, мога да извозя още двама души от София. Къде и как да платя хотела?
Вариантите са два:
по-лесния - обаждаш се на телефона на комплекса -
http://www.aquapark-varvara.com/другия - аз да запазя, ти да ми пратиш капаро, но е по-сложно като вариант.
Изчакай обаче до утре, да ги питам все пак за 7-ми да не съвпаднем с някой събор
Ще пиша тук в темата.
За останалите, които искат да идват има два варианта за запазването:
вариант 1 ако искат да спят сами, ще трябва да вземат бунгало за 2-ма души, 65 лв, съответно се обаждат и запазват;
вариант 2 правим списък (но не по-късно до 25 септември) и се комбинирате от списъка по 2,3,4 души за нощувката, цените ги има на сайта:
http://www.aquapark-varvara.com/rooms/ - 65, 70, 90 лв. При този вариант, ще запазя на моя отговорност бунгалото, но ако някой от колектива се откаже, другите ще трябва да му покрият нощувката, иначе аз трябва да я платя.
1. Аз - 1 нощувка за 1 човек + Софра /Транспорт - Пазарджик за 3 човека/ - Запазил съм апартамент за мен и johnstalker
2. Мано - 2 човека софра - 1 теника XL
3. Laic - 1 за нощувка, 1 за софра, ще пътува с мен -1 тениска - XXL
4. ian - 1 нощувка, 1 софра /Ихтиман/ Запазен апартамент + ahedproductions - 1 тениска - L
5. goldib - 1 софра /Пловдив/ - 1 тениска - XXL
6. ahedproductions - 1 нощувка, 1 софра, София - Запазен апартамент + ian - 1 тениска - XL
7. lz1tka - 1 софра /Костинброд, 2 човека за СФ/ - XL тениска
8. TheHungry - 1 нощувка за 1 човек + Софра /Транспорт - Пловдив за 4 човека/ - Запазил съм бунгало за 2-ма- 1 тениска
9. Лъчо Минков - 2 нощувка, 2 софра, София (Транспорт за още 2-ма) - 1 тениска - XXXL
10. johnstalker - 2 нощувка, 2 софра, ТРОЯН (Транспорт за още 2-ма) - Запазен апартамент с мен - 1 тениска - XXL
11. dragan, 2 нощувка, 2 софра - ПЛОВДИВ - Запазил съм бунгало за 2-ма - 1 тениска XXL
12. chav_chav - 1 софра, другото е в процес на уточнение - XXXL
13. spasdimitrov - 2 за нощувка, 2 за софра (София) XXXL
==============
17 човека
Хайде народе, не остана време, басейните все още са топли, водата (за къпане) е минерална, бирата е студена, ракията и мастиката - също