Поредните хасковски изцепки!!!
Само като чета "описанието" първо ми става смешно, а после тъжно.
Тъжно, защото се допуска в публичното пространсто да се пишат велики глупости, на които всеки човек, с познания в областта би се изсмял.
За да не съм голословен:
1. 200 амперова машина работи с лекота с 4мм електрод. Тук имаме заявен 3.25, което ме навежда на мисълта че реално!!! няма повече от 120А, т.е. реално е за постоянна работа с 2.5.
Всъшност това съм го казвал и доказвал многократно.
2. Намалено импулсно натоварване на мрежата - пълна глупост! Ужасяващо неграмотно изказване! Всеки инвертор от този тип без PFC натоварва сериозно именно импулсно мрежата!
3. Включване на ИГБТ транзисторите от 800 до 4000 пъти в секунда - това е поредното малоумно твърдение - защото честотата в тези инвертори е постоянна и е от порядъка на 40-60 кХц. Да не цитирам писаното по-надолу в обявата...съшата боза, написана от хора нямащи и най-малка предства какво и как работи.
4. Функции антистик и др...такива неща в конкретния екземпляр няма!!! Ако някой не вярва - моля да си купи един, и да тества. Ако аз греша, публично заявявам, че ще му го платя до последната стотинка!!!!!!!!!!!!!
5. Вижте заявената мощност - 3.9KVA. Като се има предвид че в масовия случай, косинус Ф при инверторите без PFC е около 0.7, всеки може да сметне колко е реалната мощност в дъгата.
Пример: 3.9*0.7=2.73кВт При напрежение на горене на дъгата около 24 волта /средно/ се получава: 24*110 /ампера/ = 2.64 кВт...т.е. имаме реален 110 Ампера заваръчен ток, и това е съгласно описанието на търговеца.6. Споменава се нещо за мрежово напрежение преминаващо през нулата и тем подобни дивотии...каква нула, какви глупости. Това не е тиристорно управление! Няма никакво преминаване през никаква нула и ....ужас...
Спирам до тук...няма смисъл да се пише повече.
Надявам се че съм бил полезен.