| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Новият дизайн на форума.  (Прочетена 931 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен FAMICOM_87

• Квантов генератор
  • Публикации: 964
  • Населено място: София
Новият дизайн на форума.
« -: 28 Април, 2017, 12:49:06 »
Другари, на мен ли ми се струва или сте оакали визията на сайта  :-[
Нали знаетем, че поне ние сандъкчийте не обичаме промените за добро или за лошо и нашият дешиз е : "Работи ли не го пипай!"
Та в този ред на мисли, хем подредбата на функциите е сменена и трябша тепърша, да свикваме, хем цветовете са попроменени, фонма вече не е приятното бежаво което беше, ами е просто бело , мепроятно е за очите :-[
Какво наложи тези промени?  :unknown: поне цветовата схема върнете , моля !  :help:

Неактивен Pichaga933

• баш Пич
  • Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3325
Re: Новият дизайн на форума.
« Отговор #1 -: 28 Април, 2017, 12:56:39 »
Е стига де, веднага се почна с оплакванията, новата подредба е част от визията за мобилни устройства, която е изключително удобна.

В тая тема я коментираме: https://www.sandacite.com/forum/index.php?topic=9775.0

Иначе може да си пуснеш стария изглед както е Описал Mano:

Новата визия е съобразена с технологичните тенденции на развитие на мобилните и интернет технологии.
Може да сме форум за Стара електроника, но влизаме през съвременни устройства и трябва да удовлетворявам изискванията на Google, за да може да се показваме в търсачката (а и както сами са се убедили, тези дето са пробвали през телефон, доста по-комфортно се чете)
НО! понеже е демокрация, ако си ви кефи старият изглед, на пречи да си го сложите лично за себе си от Профил >Настройки изглед и подредба >  Текуща графична среда: > (промени) и избирате тема sandacite >[Ползвай облика]
 :drinks:
Форум Сандъците Forum Sandacite
http://www.sandacite.com

Неактивен origo

• Адронен колайдер
  • Публикации: 3509
« Отговор #2 -: 28 Април, 2017, 13:19:46 »
Ммм кеф, върнах стария облик. Прав е FAMICOM_87 попринцип ние не обичаме промените, но наистина щом е за съобразяване със съвременните технологии се приема. Хубаво е и че може да се настройва индивидуално как се вижда при всеки потребител, само не знам до кога ще е възможно използването на стария облик.
Аз лично по отношение на подредбата на функциите не виждам голям проблем, но наистина цветово ми дразни някак новото, вероятно защото не съм свикнал но ми изглежда по-ярко и натоварващо за очите, но може би на смартфон се чете по-лесно така.
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен Валери

• Модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3928
« Отговор #3 -: 28 Април, 2017, 13:29:02 »
Да, аз също си върнах старата визия, но новата сигурно е подходяща за мобилните устройства. Затова е добре да има и двете възможности-визии.

Неактивен Fisher

• Квантов генератор
  • Публикации: 577
  • Населено място: Благоевград
« Отговор #4 -: 28 Април, 2017, 13:31:23 »
сутринта като отворих  форума получих сърцебиене, помислих че егоиста пак е хакнал сайта дге 8)

Неактивен ahedproductions

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1986
  • LZ1SWE
« Отговор #5 -: 28 Април, 2017, 13:58:24 »
Аз също пуснах старата. Новата е супер подредена, ама на цветове - вади ми очите. Важното е, че има вариант за двете!  :hi:
Лаборатория по електроника и радиотехника "Етер"

Неактивен Ангел Симеонов

• Квантов генератор
  • Публикации: 819
  • Населено място: Русе
« Отговор #6 -: 28 Април, 2017, 14:06:32 »
И аз успях да върна старата визия на сайта.Стария ми харесва повече.Новия уморява очите с толкова бяло. :D

Неактивен Gabo

• Собственикът на Sandacite.com
  • Администратор
  • Квантов генератор
  • Публикации: 649
  • Населено място: Пазарджик
    • https://www.nesiprav.com
« Отговор #7 -: 28 Април, 2017, 14:56:42 »
Какво наложи тези промени?  :unknown: поне цветовата схема върнете , моля !  :help:
Чукча Писател, чукча не читател .........
ЯСНО и ТОЧНО съм се изразил в НАРОЧНАТА ТЕМА - Нов изглед на форума която НАРОЧНО създадох.
Пак нарочно избрах времето - 00:11 ч вечерта, когато има по-малко посетители. АЗ си направих труда да Ви уведомя, ВИЕ за по-лесно решавате, че НЕ ВИ ХАРЕСВА и съответно да създадете шум?!?! Всеки недоволен може да създаде нова тема, в който раздел му скимне, не ми пречи. Само дето ще ми създаде малко работа с триенето ама кво ви пука, нали и без това съм ви длъжен.
Пари не искам, подаръци не искам - НО МАЛКО УВАЖЕНИЕ все пак няма да е излишно, нали?
Темата я заключвам.
Мнения и препоръки който има, да си ги пази за себе си, аз с който трябва съм обсъдил нещата.

Също така, който иска - да ходи във Facebook.com, vk.com, Google+ и където му е кеф, да си пише там с другите 20 000 човека и да забрави за тоя форум.
 :spam:

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |