| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Влиянието на Wi-Fi технологията върху здравето!  (Прочетена 5243 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен origo

• Адронен колайдер
  • Публикации: 3509
  • Населено място: София
Re: Влиянието на Wi-Fi технологията върху здравето!
« Отговор #15 -: 24 Февруари, 2016, 20:57:01 »
Това с пуканките някой пробвал ли го е? Защото според мен не е така, манипулация е. А за вредата на GSM върху здравето - това е ясно, но чак да гърмят пуканки...
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен ahedproductions

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1986
  • LZ1SWE
« Отговор #16 -: 24 Февруари, 2016, 21:06:22 »
Моля ви, не се връзвайте на такива глупости, това са трикове с магнетрон. И то опасни за всички тъпаци около масата...
За да изпукате пуканки ви трябват над 250-300 вата концентрирана енергия на 2.45ГХц. От няколко телефона, под ват всеки, с тия смешни антенки с кръгова диаграма - никога и по никакъв начин. Водните молекули не реагират така. Виж ако сложите една купичка с масло и пуканки пред фокуса на антената на яко WiFi радио за back-haul от типа на снимката:

45641-0

може и да ви върже с пуканките! :)
Лаборатория по електроника и радиотехника "Етер"

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3555
  • Населено място: Варна
« Отговор #17 -: 24 Февруари, 2016, 22:28:31 »
Под масата има магнетрон от микровълнова,Не знам колко е мощността на тия GSM,едва ли е повече от половин ват.Ако се спазва стриктно стадарта мощността е +23 дБм ± 2 дБ. (200 мВт).Което е нищо ако смяташ да печеш пуканки.

Неактивен rolling_heads

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1950
  • Населено място: Пловдив
« Отговор #18 -: 24 Февруари, 2016, 22:46:28 »
Пак ще се изкажа скептично.
Цитат
Да, а като пуснеш 1 миливат на УКВ ти идват гости...
на който са му идвали на гости и го докаже, черпя лимонада.

Неактивен origo

• Адронен колайдер
  • Публикации: 3509
« Отговор #19 -: 24 Февруари, 2016, 23:06:21 »
Тая тема сме я дъвкали и друг път. Не бих икспериментирал, прекалено сериозни са последствията. 1 миливат е ужасно много, покриват се над 100 метра пряка видимост. Освен това не забравяй че този банд е пренаселен, в него се издават лицензи от които се печели МНОГО и нещата се следят изключително стриктно. Аз един осцилатор с два маломощни транзистора пускам да си слушам онлайн радио по традиционния начин и ми треперят гащите. Чувал съм че идвали гости около кола паркирана пред супермаркет с включен трансмитер вътре, не знам така ли е или е по-скоро легенда, но съм го чувал. Така че точно на УКВ внимателно. Вън от банда и на СВ няма страшно.
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен Bengata

• Модератор
  • Квантов електрон
  • Публикации: 337
« Отговор #20 -: 25 Февруари, 2016, 01:00:32 »
Към адаша .
Ето тук чети

http://crc.bg/files/_bg/Izmenenie_Pravila_2010_za_publ_v_Internet.pdf

Къде с каква мощност и какво без лиценз можеш да излъчваш . Води се Е.R.P

Като на 22 страница е интересно .

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |