Много го плюха, докато чакаха в аптеките му да си купят лекарства- с 20-25% по-евтини! Внасял стари лекарства, ментета, отрови и ги преопаковал
Затова продавал евтино! Бензина и дизела сигърно пак така ги внася- с изтекъл срок и ги преопакова
Бръкна им в гъ..ца! Хич не ме интересува как си е зпочнал бизнеса, интересно е как го развива! Принуди аптеките във Варна да свалят цените, после и навсякъде, дето ги има. Сега го направи с горивата. Каза, че ще прави бензиностанции във всички градове, в които има аптечни складове- на първо време. Много ми е интересно как ще реагират сега OMV и ЛУКОИЛ във Варна. До вчера Марешки не беше променял цените на бензиностанцията си откак я пусна в действие- дизел 1,79 и бензин 1,88. Всички се ослушваха като глухи петли и като разбраха, че няма да стане тяхната, взеха да свалят цените. Бензиностанциите на въпросните две вериги дори слязоха под неговите цени, и то трайно- дизела там беше 1,73, бензина не помня , но май 1,82 го харчеха. Лукоил спряха да приемат карти за отстъпки, другите захванаха томболи. РОМПЕТРОЛ разкара две от големите си бензиностанции, купи ги еин нов играч- БЕНИТА. Изобщо истинска ценова война! Преди Коледа подобно нещо си спретнаха и строителните хипермаркети- ПРАКТИКЕР обяви 15% отстъпка за всички стоки в рамките на 4 дни, последваха ги ХОУММАКС, АЛАТИ, БРИКОЛАЖ. От последните купих една дрелка БОШ за сина ми- 500W, беше на промоция за 99 кинта, с 5 години гаранция. Излезе ми малко над 80 лева. Ей такива работи....