| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Некоректен търговец от Интернет /свръх мошенник/  (Прочетена 4351 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Pichaga933

• баш Пич
  • Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3325
  • Населено място: София
Re: Некоректен търговец от Интернет /свръх мошенник/
« Отговор #15 -: 11 Ноември, 2015, 19:30:35 »
С какъв акъл купувате нещо от човек , дето продава такива остатъци от Амфитони за 100лв...

http://bazar.bg/%D0%BE%D0%B1%D1%8F%D0%B2%D0%B0%E2%80%9311065297/%D1%82%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B8-%D0%B0%D0%BC%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%BD

Като му разгледаш  обявите от профила и става очевидно, че всичката "техника", която продава е отпадък внесен от Италия .

Проблема си е в клиентите, щото пазаруват боклуци и не се оплакват.

"Усилвателя" в горното състояние , който коментираме, в никоя Европейска държава не може да бъде закупен- просто на всякъде това се счита за отпадък- намират се около кофите за смет и по пунктовете за прибиране на електронен отпадък.

« Последна редакция: 11 Ноември, 2015, 19:45:34 от Pichaga933 »
Форум Сандъците Forum Sandacite
http://www.sandacite.com

Неактивен Петър Драганов

• Квантов електрон
  • Публикации: 439
  • Населено място: Добрич
« Отговор #16 -: 11 Ноември, 2015, 19:53:38 »
Както и да е, и това ще мине. Да му мислят търговците. Ако така смятат да я карат, тази много техника незнам как ще я продава.
Относно усилвателят, цената му е била 2 и 500 ДМ в самото начало, а схемата му е жестока. Ако беше девствен отвътре щях да го купя, защото както казах имам специално отношение към този модел, майната на вида, макар, че е потресаващ, но същетано и с лъжите, съжалявам нека друг будала да му е купувача. Забележете на клипа, сасъхналата кал във фъгите на горния капак, даже и праха не е почистен отгоре отгоре поне, е+аси хората.
Видео клипове, съжалявам за грубите думи в клиповете, но това е положението:
/>
/>
Усилвателят който коментираме, е за мен повече от свято нещо, това че този е помоя, вината не е в купувачите. Тези, които аз имам нямат нито предпазител подменен, нито резисторче, в много добър вид.
JVC AX-1100 I love u

Неактивен mano

• Администратор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 1304
  • Населено място: Пазарджик
  • LZ5TA
    • manofoto
« Отговор #17 -: 11 Ноември, 2015, 22:32:16 »
Мен един ме прецака преди време с една неработеща видео карта. Заплаших го, че ще се разправяме на живо и той си изтри профила в продавалника, а телефона му беше прима и го изключи. Просто българина е боклук от всякъде. Вече купувам или само от немци или с тест на място, ще мъкна ако трябва цял комп, но нищо неработещо няма да взема повече.

Неактивен origo

• Адронен колайдер
  • Публикации: 3509
  • Населено място: София
« Отговор #18 -: 11 Ноември, 2015, 22:46:51 »
Така е, търгашите са страшно племе! Ужас е!
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен regreed

• Квантов електрон
  • Публикации: 453
  • Населено място: Анкх-морпорк.
  • Пустиняк и дърт темерутин
« Отговор #19 -: 12 Ноември, 2015, 04:59:40 »
Нормално...  Из форума също се мотаят такива "хора".
Лошото е,   че не може да помъкнеш измервателна техника, озвучителни тела, монитор и т.н.,  ако се наложи да провериш даден уред, а разчиташ на коректността на продавача.
В някои случаи - неоправдано, за съжаление!   :nea:
Омраз!

Неактивен rolling_heads

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1952
  • Населено място: Пловдив
« Отговор #20 -: 12 Ноември, 2015, 08:26:04 »
При повече опит, се усещат лесно.
Най често снимките са размазани и нямат желание да направят нови. Не вдигат телефона и не отговарят на съобщенията.

Неактивен avtest

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 7
  • Населено място: Варна
« Отговор #21 -: 28 Ноември, 2015, 18:08:15 »
здраейте , и аз доста съм се парил от некоректни търговци в известните на всички сайтове , ще дам пример който ми излезе най солено, купих си 2ръка урдба комбо с грамофон радио и касети  цената и бе 145 лева , бе обявена за чисто нова внос от германия марка елта.  продавача ми намали цената на 120 лева, като пристигна първото кофти нещо бе пукнатият капак на грамофонът , после дойдоха и другите изненади, оказаза се че грамофонът не просвирва докарай повечето плочи,  екрана на дисплея спря да работи, касетите от време на време избързват може би смяна на ремъците е нужна ,и си ди плеър има който свиреше в началото а сега дори спря да си отваря вратичката.

но това е на мой риск купено , всеки сам си понася последиците от покупката нещо втора употреба. на новите предмети поне има гаранция винаги може да се прави рекламация.
за втора употреба можеш да попаднеш както на коректни така и на некоректни търговци , въпрос на късмет е аз има и такива от които съм доволен.
за контакти в темата на лични съобщения , както и на avtest@dir.bg
работя с еконт за ваша сметка !

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |