Колеги, (е, малко е нескромно от моя страна)благодаря за вниманието, но:
Моите уважения към колегата bojitchko, винаги съм се възхищавал от неговите постижения, но сега останах, меко казано, учуден от неговия, не търпящ възражение отговор, че такова животно няма!
За всички, които не са запознати, Z140 е захранване и крайно стъпало на единствената мини система на фирмата UHER от 1978г. Предлага се в комплект с предусилвател VG840 и тунер EG740, като Z140 stero е захранващ блок за тях и крайно стъпало 2Х65W. Към системата може да се добави и касетофон CR240 (в моя случай е CR1600, но това е друг въпрос).
Колега ahedproductions (дано не съм сбъркал при писането?), схемата, която ми изпрати я имам и то, от няколко места, но проблема е в това, че стъпалото, което имам,е изпълнено с пълна мостова схема, т.е. с 4 транзистора, а в схемата, която имаме е с два, т.е. полумостова!? Тук искам да поясня, че колекционирам определени изделия на UHER, повечето от ebay, както и тази система, но нали, да излезе"по-тънко" ги вземаме повредени и особено "да си начешем крастата" с ремонт и реставриране! И другото лошо в случая е че, явно германски майстор, доста е ровил из него! Смятам, имайки предвид фабричния номер 01998,че това е от по-първите издания на модела?
Все пак, още веднъж, благодаря!