Такааа. Оказа се че темата не била моя, но както и да е. Снимките се намериха, 6 броя са, има на самата платка и после на готовото изделие. За съжаление май не съм правил снимки в процеса на изработка, но копирах текстовия файл от темата, в който горе-долу е обяснено как стават нещата. Намерих снимката и на ламповата тенджера, ще я публикувам и нея, дано колегата не се разсърди.
Цитатът:Сега се връщам от морето и имам организационни работи Утре ще видя с какво мога да помогна-ако имам файла с платката тук-ще го пусна.Охлаждането е една ламарина-алуминиева от разкован стар монитор.На нея е и платката с регулирането и корекциите,и стабилизатор 12 V.През ламарината на кутията,която е много тънка съм хванал входните и изходни конектори именно към тази ламарина-тя е дебела 1,5-2 мм.Така едновременно осигурявам здрава основа за конекторите и закрепвам и планката към кутията.Трафът е пуснат на дъното.По диагонал,че иначе не се събираше.На ушите му пробих отвори 2 мм.,направих шаблон от картон и с негова помощ пренесох местата на отворите на дъното.Пробих там отвори 3 мм и със самонарязващи винтове след малко усилия и много псувни трафa беше заловен и закован за дъното.На задната страна пробих отворите за мрежовият съединител и ключа.Те са достатъчно големи,през тях изкарах проводниците,свързах ги както му е редът и ги набутах обратно вътре.Пак с видийки закрепих конектора и ключа.Предварително запоих на платката с изправителя кабел,извеждащ захранването.А,платката с изправителя залепих със силикон на трафа,като електролитите пуснах надолу покрай него,за да пестя място.Е тук забравих да правя снимки. Следва продължение
Та нататък На гърба на кутията определих местата на конекторите.Направих шаблони от картон за необходимите отвори.Добре е на парче непотребна ламарина да се пробват шаблоните дали са точни.Ако всичко е ОК,с тяхна помощ се правят центриращи отвори 1,5-2 мм.Закрепването на конекторите аз го направих с винтчета М3,като нарязах резба в алуминиевата планка,която служи за шаси и охладител.Проби отвори,мисля 9 мм. през които минават клемите на конекторите.Важно е клемите да не опират в кутията или планката.Монтирах всички платки на планката и проверих как работи чудото.Важно е всичко да се доуточни преди сглобяване,защото после си е мъка-вън-вътре Подбира се усилането на чипа,наложи се да направя и един делител на входа,защото сигналът от YAMAHA-та идваше силен.И така с налепени проводници за входове и изходи охладителя-шаси се вкарва в кутията.С пинсета проводниците се вадят навън и се запояват по местата им,след това конекторите и планката се наместват така,че да съвпаднат отворите и се навиват винтчетата.За потенциометри ползвах тримери PIHER-легнали,с ос.Тримерите са монтирани на платка и през две дитанционни втулки платката е хваната по познатия начин (с помощта на шаблон) към лицевата страна.Светодиодния индикатор се набутва най-лесно,че е най-горе.Свързва се захранването,сипва се в чаша около 100-150 грама Джони и се пуска нещо любимо.Наздраве и приятно слушане