Преди години купих от ЕЛИМЕКС няколко такива STK 4241. Цената по спомени беше 22 или 23 лева. Момичето, което тогава работеше в магазина ми каза, че са произведени в Русия, а ги внасят от Германия. Направих 3 или 4 усилвателя, които работят и до днес. Единият е у дома. Единствения проблем, който съм имал с него беше със съседите
Синът ми направил купон със свои приятели и общо- взето ги подлудил една вечер. А, да, на колоните бяха изпържени пищялките! Усилвателят е захранен с +/- 45V. Интересното е, че чиповете тръгват нормално , захранени с +/-12V. Купувал съм и STK 4048- моно, 100W мисля беше, и той си работи. За надписите- аз STK с лазерно гравирани надписи не съм виждал. През ръцете ми в началото на 80-тте години минаха около 30 броя STK 050, всички бяха надписани със ситопечат. Така че може да се опита според мен. Иначе SANYO отдавна не ги произвеждат тези схеми. То и няма как, тъй като фирмата май вече не съществува, търговската марка бе купена от китайци доколкото съм чувал. Пак от там съм купил може би 50-60 броя ТА 8210. Тъй наречените ментета. Единствения им кусур е, че нямат защита от късо на изхода, иначе си свирят, и то прилично!