| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Радиограмофон АКОРД 102  (Прочетена 2516 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Power

• Блуждаещ електрон
  • *
  • Публикации: 29
  • Населено място: София
Радиограмофон АКОРД 102
« -: 28 Март, 2015, 22:37:59 »
Здравейте.Донесоха ми като подарък АКОРД 102.Издава само бумтене и нищо повече.Лампите светят и прекъсва захранването от време на време.Понеже не съм на ясно с електрониката ще помоля някой специалист от Вас ако има време да намине да ми помогне или да го занеса при някой от Вас да го отремонтира.Разбира се ще си платя за ремонта :hi: От София съм квартал Младост.Благодаря Ви за помоща. :hi: :hi:

Неактивен Лъчо Минков

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1130
Re: Радиограмофон АКОРД 102
« Отговор #1 -: 29 Март, 2015, 01:05:59 »
            Най-напред трябваше да го включиш последователно през крушка 60 вата най -малко за половин час. Във форума има доста теми за ремонт на подобни лампови апарати.
http://www.kn34pc.com/sch/sch_rx/rx_akord_102/sch_rx_akord_102_1.gif
          Трябва да се сменят кондензаторите 50 мф на изправителя, вероятно за това прекъсва захранването и бучи. Не е толкова сложно, колкото изглежда.Успех!

Неактивен Pichaga933

• баш Пич
  • Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3325
Re: Радиограмофон АКОРД 102
« Отговор #2 -: 29 Март, 2015, 07:58:03 »
близо съм ти може да го донесеш
Форум Сандъците Forum Sandacite
http://www.sandacite.com

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |