И накрая монополиста благодари на тъй наречените "съветници" от "съвета" дето през цялото време заявяват, че не знаят за какво се намират там изобщо и никой не ги задължава да са там, че им помогнаха да изстискат още някой и друг лев от държавната субсидия, която е за култура, понеже националното радио разпространява култура- това му е функцията...
Много ми е интересно как тия от монопола заявяват, че от 6 месеца имат таблица какви пари да искат от радиото, и човека като им каза ми дайте я, те казват че НЕ могат да я подготвят за утре- е значи нямат никаква таблица и лъжат яко.
Та истината е , че една частна монополна организация спря националното радио. През това време "адекватния човек от министерството на културата разправя, че не знаел за проблема"?!?! Много ни е слаба държавността... Вместо да скочи да защити държавата и културата това "министерство с хора които не знаят за проблема" всички му клякат на тоя монопол все едно сме 199Х - мутренските години, "Евала на холдинга..." както се пееше
А за капак, накрая един от тъй наречените "творци", които монополиста си е довел като футболна агидка да ги подкрепя, и които пък не са комерсиални-по техни думи, ама парички искат нищо, че никой не ще да ги слуша(това означава не комерсиален-явно), заплаши човека седящ пред него с гръб , че след някой и друг месец може да не си е на поста.
Много е слаб този директор на националното радио, даже не може да говори тоз човек, не можа да си защити позицията колкото и обоснована да беше... Сам ще си падне от поста, жалко. Така хубаво му извиха и двет ръце а и дума не обели, а монопола дошъл с 3-ма адвокати все едно на съд...
Явно докато няма материал, разни "не комерсиални" ще точат от държавните парички, понеже не се интересуват хич от търговията и парите като цяло-те за това са "не комерсиални".
Кирил Маричков- Никога не е късно да се изложиш особено на стари години... Стефан Данаилов също по този начин ми падна в очите като стана Дупетат, сега и Маричков защитава монопола дето цоца парите на целия бранш... Жалко, много жалко.
Не останаха български герои... Всички се продадоха.