| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Всеки който се престраши да се отбие при мен Габрово остава доволен !  (Прочетена 5099 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Ricarq

• Квантов електрон
  • Публикации: 432
  • Населено място: Габрово
Не , не си мислете , че това са празни приказки - нека оставим многото изгодни неща от мен настрана ;) Отбиват се при мен колеги от къде ли не - от Балчик, Търново , Севлиево, Пловдив, че чак от Балчик на морето.
Нека започна с Петко (PDM) от В. Търново  , с когото се зароди страхотно приятелство между нас , Петко е много любезен и интелигентен човек. Той благодарение на мен  се сдоби тази година с  много хубава приемна станция ( всеобхватно радио) , тежащо близо 40 кг. , от която до колколкото разбрах е много доволен. 
 Преди няколко месеца Дидо от Балчик стана притежател пак благодарение на мен на много интересна немска предавателна лампа от втората световна война с нарисувана свастика на нея на символична сума.

Ето поредния човек, който доста намаза - сдоби се с много хубав Новогодишен подарък - радио SHAUB KW42 на доста изгодна цена :) - и както винаги отново всичко се случи отново т съвсем случайно.  Е  приятни мигове ти пожелавам Драго с реставрацията  на новата придобивка. Но ето малко снимки и останалите да изплакнат очите , защото наистина е много ценно това радио.

A ето и запечатан момент от самата сделка, за която аз съдействах  :good:

В заключение искам да Ви поканя когато минавате през прохода Шипка и през Габрово ако имате време отбийте се при мен - за мен ще ми е драго да  завържа ново приятелство , с което да ни свързват хобитата ни ( аз съм по телевизорите) , но все с нещо приятели ще  останете и вие доволни.

Тел. за връзка с мен: 0878650456 - Гошо

Неактивен ahedproductions

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1986
  • Населено място: София
  • LZ1SWE
Лаборатория по електроника и радиотехника "Етер"

Неактивен PDM

• Квантов електрон
  • Публикации: 394
  • Населено място: Велико Търново
  • LZ2PDM
Колегата Ricarq /Гошо/ е много приятен и отзивчив човек, винаги готов да помогне! Когато минавам през Габрово и имам възможност, винаги му се обаждам. Благодарение на него освен с лампи се сдобих и много интересен КВ приемник на РФТ. Само дето тежи не 40, а повече от 50 килограма! :drinks:

Неактивен ubl1

• Насочен електрон
  • **
  • Публикации: 58
  • Населено място: пловдив
Е от кога търся този Шауб значи когато минамам ще се отбия ::) може да излезе нещо друго :unknown:

Неактивен ubl1

• Насочен електрон
  • **
А това да не е колегата Драган от Пловдив мой познат

Неактивен ubl1

• Насочен електрон
  • **
Който купува радиото

Неактивен Ricarq

• Квантов електрон
Е не го ли позна на снимката ? Всичко много ненадейно стана , ходимхе чак до едно село - Горнова Могила за този радиоапарат . Има и още радиоапарати, снимал съм ги и  може би утре ще ги пусна.Най-впечатлявящото като филм на ужасите в тази изба изглеждаше имаше един доста странен дървен  крак служил за изкуствена става които бил на прадядото , висеше вързан към входа и въпреки че бях предупреден взе че ми би шута на излизане   - дядото напомни за себе си :D

Неактивен ubl1

• Насочен електрон
  • **
Интересно трябва да дадете снимки и на другите апарати иначе Драган го познах но не бях  напълно уверен

Неактивен Ricarq

• Квантов електрон

Неактивен ubl1

• Насочен електрон
  • **
Дано пак излезе нещо интересно

Неактивен dido

• Квантов електрон
  • Публикации: 108
Де да беше само тази лампа със свастиката на нея :master:
Направо не знам как да ти връщам жестовете – ех всички ако бяха толкова коректни като тебе!!!!!!!!
 :drinks: :drinks:

Неактивен chav_chav

• Квантов генератор
  • Публикации: 630
Я си напишете рицарската улица и рицарския номер,че скоро ще идвам май пак в Габрово.Имаме да продаваме един наследствен имот там.Ако остане време -ще Ви потърся.Моята работа е там в центъра около Билла.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |