Предварително уточнявам че ефекта ми носи полза, но ми е любопитно как и защо се получава. Машината придобих в Германия, Нюрнберг някъде 2006 година. Втора употреба, без резервоар, впоследствие я окомплектовах и ползвах доста дълго време. От седмица я ползвам наново след около 2 годишно прекъсване. Това прекъсване е поредно и се дължи на заложен в програмата и алгоритъм за спиране на работа след като направи определен брой кафета.Необходимо е да се извърши процес декалциране или декалциниране за прочистване на резервоара и тръбите и. Направих преди години опит но той не беше сполучлив и индикатора и продължава да мига. Той си мига, тя си работи, работи докато и дойде наум да спре и не тръгва. Тогава ща неща я слагам на склад и ползвам други машини. След като минат две-три години аз случайно я намирам и я пробвам- работи без проблеми изпълнявайки и най -малките подробности. Отварял съм я много пъти, доколкото съм разбрал паметта и е флаш. Че пак ще спре съм сигурен и няма да ми направи сериозен проблем. Дайте мнения за "своеволията" и. PRIVILEG ESPERIENZA-вариант на Де Лонги Магнифика 3500.