Оооо, да, това е една друга, често срещана причина! Аз я наричам "детска игра". Особено ако нещо не ще да тръгне, много често започва включване/ изключване с едва ли не мрежова честота. И следва описаната ситуация. Моят син например беше на 10 години, когато прецака така телевизора. Последва ремонт, но частите се оказаха ментета, след това близо седмица разкарване по приятели, търсене на свестен транзистор и естествено невъзможност за гледане на "детското". И разяснения, че така не се прави. Малко трудно ми беше да обясня защо, но в крайна сметка разбрахме, че подобни изпълнения водят до повреди и не са здравословни. Много пъти са ми носили преди години радиа с тел вместо бушон. Изпогорени. Питам защо, обяснението винаги беше "Ами слагам бушон, ама след малко изгаря!". И няма кой да се сети, че този бушон затова е сложен- да изгори при проблем. Най- големия "бушон" който съм виждал беше на къмпинг "РАЙ" на река Камчия. Спря един ден токът и естествено реших да проверя бушона. Майко мила, развивам капачката и в нея болт 12 или 14 милиметра! Почти колкото оригинална вложка дебел! Не знам колко съм стоял и съм го гледал това нещо, но по едно време дойде моят приятел да види какво става! Ей такива неща с бушоните......