Може ли да споделиш какво имаш предвид.
Имам голямо желание да подобря проекта.
Схемата с корекциите. Малко разяснение. Важно е да се спазят точно стойностите на резисторите за pin 4, делителя за обхвата. Резистора от pin 2 към pin 4 e точно 390к. От pin 4 към маса е 68к. На 9 pin трябва да се получи 3V. Диодната сборка - шотки, не бързи изправителни. На чипа CD4001, стойностите да са точни, за генератора. Много важни са дроселите - 100 µH. Електролитните кондензатори по захранването и другите 100 nf, също е добре да се спази капацитета им. Пробвал съм го, при липсва на такива или с малък капацитет се получава проблем при приемането. Изхода за НЧУ - 16 pin. резистора 4,7к определя максималната сила на звука, кондензатора е неполярен 2 μF. Схемата съм я пробвал и за другите обхвати не само за FM, с промяна на резисторната матрица. Идеално се представя.
И схемата без корекциите. За клемите, идеята е платката да е по тясна. Като клемите контактуват на "гърба" си. Имаше някъде видео на един руснак, но не мога да го намеря. Хубаво се вижда при въртене на барабана какво става.