| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Интересен ефект  (Прочетена 4102 пъти)

0 Потреб. и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Неактивен pansim

• Квантов генератор
  • Публикации: 634
  • Населено място: Сандански
Re: Интересен ефект
« Отговор #60 -: 12 Октомври, 2023, 08:19:28 »
Добре свири. Браво за ремонта.

ПП аз явно не виждам добре, но все пак да питам - как измери тока на покой, че по клипа изглежда доста над 10мА.
http://iza99.com/
Българска заваръчна техника с 5 години гаранция
Ремонт на заваръчно оборудване - 0887607722

Неактивен slavi

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1201
  • Населено място: Ботевград
« Отговор #61 -: 12 Октомври, 2023, 13:24:16 »
Я да пробвам днес какво ще стане?
Май стана?
0888981645, 072365106

Неактивен slavi

• Адронен колайдер
« Отговор #62 -: 12 Октомври, 2023, 13:52:42 »
Да, това беше ефекта с маломощния адаптор при който напрежението падаше до 5-5,5 V. То правих и други замервания има и клипове. Напр. оказва се, че при тези настройки и с батерии (нови) захранващото почти не мърда. Но с тези проблеми с ютуб не съм ги качвал всички.
И pansim, прав си. Сега видях, че съм качил една от пробите в която споменавам 10 мА и тогава се усетих за грешката и трябваше този клип да го изтрия, а не да го кача чак в ютуб?...Та спокойно, наистина е 10 мА, въпреки че и при 20 нищо не гръмна и поне на слух работи няколко минути нормално. От онзи ден го държа работещ непрекъснато (е, без нощно време)нарочно и няма проблем. Вярно, само на УКВ, че другите обхвати само ги пробвах. Хваща добре, но ми се струва, че има какво да се барне, но това вече съвсем не е за мен.
Това така, за финал. Ако имате питания и забележки, заповядайте?!
0888981645, 072365106

Неактивен slavi

• Адронен колайдер
« Отговор #63 -: 16 Октомври, 2023, 16:29:03 »
И докато не съм загубил инерцията за писане, да покажа "верния" клип за напрежението на покой:
С това да завърша темата за най-дълго тормозилата ме техника. За съжаление, не мога да махна "грешния" по-горе.
0888981645, 072365106

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |