| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Ето една колежка отвъд океана  (Прочетена 744 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен chav_chav

• Квантов генератор
  • Публикации: 630
Ето една колежка отвъд океана
« -: 15 Декември, 2022, 12:04:09 »
атрактивен колега ,с много интересни ремонти.

Неактивен slavi

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1201
  • Населено място: Ботевград
Re: Ето една колежка отвъд океана
« Отговор #1 -: 15 Декември, 2022, 14:58:30 »
Беше ми интересно да изгледам филмчето. Въпреки, че не владея английски видях как човека много добре съживи тази антика от зората на телевизията.
Само ме притесни външния вид на майстора, но в тези джендърски времена какво да се чудим що за същество е?
0888981645, 072365106

Неактивен lz2lx

• Квантов електрон
  • Публикации: 431
  • Населено място: България
« Отговор #2 -: 15 Декември, 2022, 17:59:40 »
Красота :lol:

Неактивен DVS

• Квантов електрон
  • Публикации: 141
  • Населено място: София
« Отговор #3 -: 15 Декември, 2022, 19:01:31 »
Да ви обърна внимание, че вече е правилно да се казва колегата Станойка, а не колежката Станойка. Колега, а не Колежка, независимо от пола. В някои компании (фирми по български) подобни сексистки писания могат да доведат до уволнение. :)

А ето и нещо, което набързо преведох от английски -  за колегите, които изпитват затруднение с този език.

Каналът на @Glasslinger в You Tube е собственост на Рон Сойланд. Рон демонстрира невероятни умения при изработката на електронни лампи от стъкло и специални материали. Енергията му е невероятна за човек, който е надхвърлил седемдесетте. Той споделя, че самоук, без официално образование след гимназията, обаче има доказателства, че е  завършил колеж по електроника през 1966 г.

Без никакво обяснение в няколко видеоклипа Рон се появява облечен в рокля на цветя, докато прави реконструкции по типичния за него енергичен начин. На снимката в профила му той очевидно вече е тази жена.

Неактивен shri

• Квантов генератор
  • Публикации: 935
  • Населено място: Германия Берлин
  • LZ2IX
« Отговор #4 -: 15 Декември, 2022, 19:35:14 »
Без коментар, какво ли не прави човек за пари. На маймуни се правят вече в тубата за лайкове-пари. Не вярвам на тая възраст да се е подложил на хормонална терапия.
Денят е прекрасен, забеляза ли го!

Неактивен imagination

• Квантов електрон
  • Публикации: 132
  • Населено място: Варна
« Отговор #5 -: 15 Декември, 2022, 19:52:23 »
По дрехите посрещат, по ума изпращат :)
аз не съм от най-либералните хора - не го разбирам това. Но нося кубинки, имам татоировки, дълга коса брада и кожено яке. Свикнал съм да ме гледат с насмешка, презрение и какво ли още не. Благодарение на въшният си вид съм очаствал в не една битка. Предполагам на 70 (ако доживея) пак така ще се обличам. Като гледам какво прави човека мога само да го аплодирам.

Неактивен navi

• Квантов електрон
  • Публикации: 367
« Отговор #6 -: 15 Декември, 2022, 21:19:36 »
Дрехите отразяват ума. Граматиката за четвътрти клас е задължителен минимум. В едно изречение три грешки....
По моему максимата „по дрехите посрещат” е по отношение на това бедно или богато си облечен, а не спал ли съм в час или не.
Приятелски Поздрав!
Иван

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |