| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Дупка в небето  (Прочетена 571 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен lager

• Квантов генератор
  • Публикации: 928
  • Населено място: село Обидим, обл Благоевград, общ. Банско
Дупка в небето
« -: 31 Октомври, 2020, 17:27:02 »
Преди един час се качих на покрива да проверя състоянието на колектора.Предстои зима и ако няма антифриз ще имам отново ядове. От покрива панорамата е доста впечатляваща-комини пушат вече, вдига се дим към небето , но се виждат и три планини.Облаци покриват небето над Родопите и Пирин, някъде над разложките села в подножието на Рила слънцето е пробило и осветява ридовете.На времето слушах и Пърпъл, дойде ми наум "Дим над водата" и реших да нарека това писание "Дупка в небето".Дано да не прозвучи префърцунено, на мен така ми изглеждаше. Сега вече е тъмно и явлението е изчезнало.Като добавка ви показвам и побелялата Тодорка.Снимките споделям само с вас.

Неактивен lager

• Квантов генератор
  • Публикации: 928
  • Населено място: село Обидим, обл Благоевград, общ. Банско
Re: Дупка в небето
« Отговор #1 -: 31 Октомври, 2020, 17:29:40 »
Двете тъмни петна по средата са от матрицата на апарата, но съм свикнал с него.Те личат само при панорамни снимки.

Неактивен lz1tka

• Квантов генератор
  • Публикации: 596
  • Населено място: Костинброд
Re: Дупка в небето
« Отговор #2 -: 02 Декември, 2020, 22:32:04 »
:) Рядко някой поглежда към небето, особено да го снима. Доста интересни неща се виждат понякога. Преди няколко месеца една "ПУРА" по обяд мина над София. Мислих си че ги има само по определени ТВ канали  или в Ютуб. Друг път странно накъсани самолетни следи, подобно на импулсен двигател. Понякога облаците премигват в центъра или подобни дупки като твоята светят по краищата. Май това което ни обясняват учени-не доучени... не пише в книжките  :D
73!

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |