Смятам проекта за успешно завършен.Тествах конструкцията с една Селена,че друго нямам под ръка в момента и резултата е впечатляващ,като се има впредвид малката дилжина на антената.Всички станции вдигат нивото на сигнала двойно,както по нивоиндикатор така и на слух,а тези които едва се хващат без антената,сега са вече ясно разпознаваеми.
За сега оставям антената в този си вид.Ако видя че с времето възлите охлабват ще ги превържа по препоръчания метод.Всички изводи от кутийката са изолирани със самовулканизираща лента,също така увих и мястото на спойката на антенния проводник.Пробил съм малък отвор в долния край на кутийката за оттичане на вода ако евентуално влезне.Коаксиалният кабел е 75 омов,но от по-дебелия (RG11 мисля че се водеше) с дължина 10 метра,за експеримента.
Имам едно питане за земното,защото най-вероятно ще трябва да правя такова.Понеже водопровода не е метален а парно няма,опънах 20 метра проводник до заземителя на мълниеотвода,защото се намирам на четвъртия етаж.Как се отразява тази дължина на качеството на приемане и как трябва да се изпълни,защото така или иначе по-къса няма как да стане?