Тъй като положението се затегна аз потърсих друг доставчик, намерих нашенец и взех модул втора употреба.Всъщност това е препоръчително, стига да повярваш на човека ,който предлага стоката.SANYO отдавна не предлага много от популярните си модули и когато се срещне НОВ STK , RSN и още други в повечето случаи става въпрос за ментета.В руските сайтове от години имат теми за подобен тип производи. Всъщност аз реших проблема с уредбичката Панасоник и искам да спомена само за някои спънки.Почти месец след като се сдобих с нужния ми модул не събрах кураж да започна ремонта , защото трябваше да разглобя цялата система с много субмодули и лентови и запоени кабели.Производителите-не само конкретния- малко мислят за ремонтопригодност.Тази вечер си сложих подходящ инструмент за подсилване на зрението,взех челник плюс голямата лупа и видях че са се смилили и са предвидили възможност, макар и ограничена за по-лесна смяна на модула.Ще говидите на снимките. Исках да измеря и евентуално да заменя и електролитите на захранването,защото има някакъв лек брум при изсилване, но се оказа че искам прекалено много.