| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Един интересен потребител, дето си мисли, че форума му е длъжен.  (Прочетена 2212 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Gabo

• Собственикът на Sandacite.com
  • Администратор
  • Квантов генератор
  • Публикации: 651
  • Населено място: Пазарджик
    • https://www.nesiprav.com
Колеги, обикновено (даже май никога) не Ви занимавам с това, кой, как, кога и т.н.т поддържа този сървър, този форум и този сайт, но в близките няколко дни се случи, един самозабравил се 'колега' да прекрачи не границата ами я надскочи. (по надолу ще покажа как)
Всички Вие, при регистрирането си сте се съгласили да спазвате ПРАВИЛА НА ФОРУМА!!!, от там насетне, нарушите ли някое от тях, Администратори и Модератори обсъждат действието и преценяват степента на ограничение което да Ви наложат. И това решение трябва да е подкрепено от минимум 3-ма!!!

Та едно един пресен пример от ежедневието ми като Администратор.
Поради системни нарушение и пререкания с Администратор и Модератор, един потребител Rosen беше лишен с 5 гласа ЗА от правото да пише тук.
Обикновено, хората които не са желани си тръгват, оообаче... човека много го напъва да пише точно тук, при което следва писмо на Административната поща:
Цитат
Защо не мога да се впиша в вашия фоурм
------------------------
Re: Заключена тема: Изходите на лявата и дясна колона
От: Rosen Vasilev <rosenhristovvasilev@abv.bg>
Дата: 9.12.2018 г., 0:49
До: administrator@sandacite.c

Могали да я отключа темата за изходите на лявата и дясна колона ако можете вие ми я отключете
Отговорих му дежурно
Цитат на: Администратор
На 4.1.2019 г. в 15:25, Rosen Vasilev написа:
> Защо не мога да се впиша в вашия фоурм
Щото имате забрана за писане, ЯСНО Ви го изписва, когато се опитате да влезете.
НЕ сте желан във Нашият форум, Моля, не досаждайте повече.
Поздрав: Администратор
Цитат
А защо не съм желан във вашия фоурм

Не счетох за нужно да обяснявам, щото нямаше и смисъл. Последва няколко дни тишина. До вчера... Когато получавам това:

Цитат
моля приемете регистрацията във фоурма ако не я приемете ще има последцвия ако,ме блокирате ще има по големи последцвия.
Реших, че все пак трябва да съм любезен с хора, дето ми предлагат 'последЦвия':
Драги ми Господине.

Това е МОЙ форум за който АЗ плащам поддръжка, хостинг, домейн и какво ли още не.
ВИЕ нямате никакви Права, защото при регистрацията сте се СЪГЛАСИЛИ да спазвате това, което АЗ съм предложил.
И ако продължите да ДОСАЖДАТЕ, то няма да сте първия, който ще разбере, че ПОСЛЕДСТВИЯТА за са него, подписвайки предупредителен протокол в полицията, заради отправени заплахи.
abv.bg с охота предоставят личните данни на потребителите си, когато учтиво ги помолят от ПОЛИЦИЯТА.
Та... хайде идете си намерете някъде подходящо място и не си създавайте сам проблеми.

Поздрави: Габриел Радев - Администратор и Собственик на sandacite.com
Цитат
Добрв господине ако не ми одобрите регистрацията до обяд аз имам връзки в полицията такаче не заплашвайте моля изкам да се регистрирам иначе ще ида в господари на ефира ако не чи бъде одобрена регистрацията.
Тоя вече взе да ми лази по нервите (забележете, става дума за 1:43 през нощта), но въпреки това се опитах да го предпазя от нелепи грешки:
OK, аз обядвам в 12:00, ще чакам обаждане от Жоро Игнатов, той ми има телефона.
Следващата ВАША заплаха, ще бъде предадена в ПРОКУРАТУРАТА и ЗАКОННО, ще разберете, че не може да пишете КЪДЕТО не сте желан. Останалото се нарича ТОРМОЗ и се наказва от НПК.
Форума е МОЙ, а вие сте НИКОЙ. Оплачете се на Мая Манолова ако искате, ефекта ще е същия.

Поздрави: Габриел Радев Собственик и Администратор на sandacite.com
Последвало е писмо в 2:19 нощес:
Цитат
еи ти маи неме познаваш бе нещстник имам връзки в прокуратурата не ме плашиш ясно ли ти е не ме итересува коити има телефона но аз имам проблем с едно радио и изкам да се регистрирам във форума зада ми кажат какъв е проблема
такаче никои не може да ми казва във кои форум мога дасе регистрирсм и в кои не мога. Чакам удобрение на регистрацията.
Естествено, не счетох за нужно да отговарям, днес същият субект има 3 опита за регистриране с различни имена и пароли, щото
Цитат
Здравей те искам да си наоравя нова регистрация. Имам едни проблеми няма каде да ги напиша само в този фоурм ми излиза.
Та за сведение на зрителите, утре ще ПОДАМ жалба в ПРОКУРАТУРАТА (вече е написана и подплатена с кореспонденцията), както споменах и на въпросния 'писател', ABV с охота споделят имена и данни с Полицията, та въпросният любознателен колега много скоро ще разбере, че макар да не го познавам, законите в РБ важат за всички.
Не че ще му направят кой знае какво, просто ще го привикат в неговото Районно управление, ще го накарат да напише 2-3 листа обяснения, след което ще му бъде връчен ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН Протокол. Ако не си вземе поука и продължи в същия дух, следва завеждане на дело за заплахи и тормоз и ако е с чисто съдебно минало, ще се размине само с 1-2 г. условно.
Позволих си да споделя с Вас колеги горният случай, защото рядко в нашия форум се появява такъв екземпляр, но нека горните текстове са за познание, ако някой реши да следва неговите стъпки.
 :hi:

Неактивен pansim

• Квантов генератор
  • Публикации: 634
  • Населено място: Сандански
Комедия :lol:
И при това - неграмотен. Няма да се учудя, ако е под 20 год...според начина на писане...
http://iza99.com/
Българска заваръчна техника с 5 години гаранция
Ремонт на заваръчно оборудване - 0887607722

Неактивен ahedproductions

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1988
  • Населено място: София
  • LZ1SWE
Често срещан и широко разпространен БГ манталитет, за съжаление. Много такива успяват, потискайки хората около себе си. За негов късмет тук няма овчедушни хора и с такова поведение може само да си навлече неприятности. Както казва мосю Густав в "Гранд Хотел Будапеща" - "Проявата на грубост е признак за страх. Хората се страхуват, че няма да получат това, което искат." По тази причина да си учтив и съобразителен е най-лесния начин да бъдеш уважаван, харесван и да получаваш това, което искаш. Да си добър е признак за сила. Не се ядосвай, хора всякакви. Правилата тук не са нещо, което ти си спуснал и ни го налагаш. Те са общи, наши правила, които сме се сговорили да спазваме, защото сме съгласни с тях и ги смятаме за добри. Ако не иска да ги спазва, негова работа. А заплахите са нещо съвсем различно, нещо лично. Пускай оплакване, давай данните и да се оправят с него по неговия начин.
Лаборатория по електроника и радиотехника "Етер"

Неактивен ingkunev

• Насочен електрон
  • **
  • Публикации: 44
  • Населено място: Стара Загора
  • DIN-45500
Нека не изключваме версия за умишлена провокация. Но така или иначе, според мен, администрацията на форума е взела едно правилно и балансирано към ситуацията решение.
Успех
:)

dakata.radio

• Гост
Привет на всички и за много години!
Габо, това момче така лекичко не си го слуша главата. В Kaldata яко се вихри, но на тамошната администрация въобще не им пука. Джапа на инджектопляктор някакви несвързани работи, от които нищо не се разбира какво точно иска да каже. Не му се връзвай на акъла. Не му е лесно на това момче.
Поздравления за това, че са взети мерки и поне в този форум има някакъв ред.

Неактивен Gabo

• Администратор
  • Квантов генератор
Аз имам печелено дело във ВАС, на подобна тематика, YouTube два пъти ги туширам при опит да ми забранят клипчета, от Главна Прокуратура имам извинение, за неправилно ползване на снимки, та някакъв си изтрещял ще ми образува нерви ... Даден е на ПРОКУРАТУРАТА, а сами знаете, че там за дребни неща няма прошка. Ще кряка после, като другите диван бабаити, че са го стресирали, щото той имал право да пише .......
Само, че тук такива НЕ минават.
Толерантен съм до някаква граница.
Ако някой опита да сподели книги или схеми - ще му помогна да ги сподели,
НО!!! Ако някой посегне на НАШИЯТ форум (той не е само мой, той е ВАШ защото без приятните, Усмихнати Колеги, него няма да го има), то аз съм длъжен да го спра, не само заради мен, а заради всички други, дето седят и в 2 през нощта отговарят на такива.
Машината е завъртяна, ще публикувам на по-късен етап какво се случва.
Но темата я пуснах, като ПРЕДУРЕЖДЕНИЕ, за всякакви, дето си мислят, че НИЕ, дето помагаме от чисто сърце, сме ДЛЪЖНИ на тези, дето хем не могат, хем не искат да им се помогне.

Неактивен pansim

• Квантов генератор
  • Публикации: 634
  • Населено място: Сандански
Gabo - предполагам на всички ще бъде интересна развръзката :)
Този е смешник с проблеми /очевидно/
Поздравления за показаната твърдост. Много хора на твое място щяха само да махнат с ръка и до там да оставят случката.
http://iza99.com/
Българска заваръчна техника с 5 години гаранция
Ремонт на заваръчно оборудване - 0887607722

Неактивен mano

• Администратор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 1304
  • LZ5TA
    • manofoto
Помня случката с Youtube и откъса от онзи българския филм. Много се кефих тогава ;)

Неактивен Gabo

• Администратор
  • Квантов генератор
Не знам и не искам да давам определения за хора, които не познавам, аз Вярвам, че в РБ има Закони и Ред и ги спазвам.
В този форум - също има Правила и Ред и Вие ги спазвате.
Който решава, че е над Правилата - има си законно установен ред и аз го следвам.
108842-0
Ето и Входящият номер на Жалбата до Прокуратурата, в случай, че някой дето не ме познава си мисли, че говоря празни приказки.

Неактивен FAMICOM_87

• Квантов генератор
  • Публикации: 964
Защо му обръщате толкоз внимание на този и подобни нему, и защо губите времето на милицията с глупости? На прокуратурата само това й липсвва, та тя не си върши работата за сериозните неща, а вие я занимавата с подобни нелепости.

Неактивен Gabo

• Администратор
  • Квантов генератор
Щото от дребните 'айде да мине, какво се заминаваш' се стига до по-страшните неща, за които после 'роптаят' по ФБ и Тв-та.
Няма 'малко', няма 'голямо' престъпление. Има ли го в закона - на Прокуратура, Съд и Полиция е това работата, да покаже на 'анонимния', че не може да заплашва и обижда хората безнаказано.
Я си представи, че тоя понеже не му обръщам внимание, реши да мине с един винкел през нас? Ти си с някакъв НИК, аз съм с Името и Снимката и координатите като собственик на сайта.
А както се оказва, тероризира не само Нашият форум.
Както виждаш - имам входящ номер, значи компетентните органи са преценили, че мога да подам жалба.
И ще продължа да снимам, оборвам и подавам сигнали и жалби срещу всичко и всички, дето си мислят, че за тях не важат правилата.
Когато повече хора го осъзнаем, тогава и България ще стане едно по-добро място за живеене.
 :hi:

Неактивен Pichaga933

• баш Пич
  • Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3325
Уникален отговор. Свалям ти шапка, че имаш нерви да се занимаваш :hi:
Форум Сандъците Forum Sandacite
http://www.sandacite.com

Неактивен Gabo

• Администратор
  • Квантов генератор
Вчера направих проверка на сайта на Прокуратурата на РБ, излезе това:
Цитат
Информация за преписка № 00110/2019 на прокуратура РП-Пазарджик:
Преписката е за решаване при прокурор.
Дата на разпределяне на преписката: 14-01-2019

При следващо движение ще ви информирам.
(за сега темата си остава заключена, щото много спам предизвика)

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |