Колеги, обикновено (даже май никога) не Ви занимавам с това, кой, как, кога и т.н.т поддържа този сървър, този форум и този сайт, но в близките няколко дни се случи, един самозабравил се 'колега' да прекрачи не границата ами я надскочи. (по надолу ще покажа как)
Всички Вие, при регистрирането си сте се съгласили да спазвате
ПРАВИЛА НА ФОРУМА!!!, от там насетне, нарушите ли някое от тях, Администратори и Модератори обсъждат действието и преценяват степента на ограничение което да Ви наложат. И това решение трябва да е подкрепено от минимум 3-ма!!!
Та едно един пресен пример от ежедневието ми като Администратор.
Поради системни нарушение и пререкания с Администратор и Модератор, един потребител
Rosen беше лишен с 5 гласа ЗА от правото да пише тук.
Обикновено, хората които не са желани си тръгват, оообаче... човека много го напъва да пише точно тук, при което следва писмо на Административната поща:
Защо не мога да се впиша в вашия фоурм
------------------------
Re: Заключена тема: Изходите на лявата и дясна колона
От: Rosen Vasilev <rosenhristovvasilev@abv.bg>
Дата: 9.12.2018 г., 0:49
До: administrator@sandacite.c
Могали да я отключа темата за изходите на лявата и дясна колона ако можете вие ми я отключете
Отговорих му дежурно
На 4.1.2019 г. в 15:25, Rosen Vasilev написа:
> Защо не мога да се впиша в вашия фоурм
Щото имате забрана за писане, ЯСНО Ви го изписва, когато се опитате да влезете.
НЕ сте желан във Нашият форум, Моля, не досаждайте повече.
Поздрав: Администратор
А защо не съм желан във вашия фоурм
Не счетох за нужно да обяснявам, щото нямаше и смисъл. Последва няколко дни тишина. До вчера... Когато получавам това:
моля приемете регистрацията във фоурма ако не я приемете ще има последцвия ако,ме блокирате ще има по големи последцвия.
Реших, че все пак трябва да съм любезен с хора, дето ми предлагат 'последЦвия':
Драги ми Господине.
Това е МОЙ форум за който АЗ плащам поддръжка, хостинг, домейн и какво ли още не.
ВИЕ нямате никакви Права, защото при регистрацията сте се СЪГЛАСИЛИ да спазвате това, което АЗ съм предложил.
И ако продължите да ДОСАЖДАТЕ, то няма да сте първия, който ще разбере, че ПОСЛЕДСТВИЯТА за са него, подписвайки предупредителен протокол в полицията, заради отправени заплахи.
abv.bg с охота предоставят личните данни на потребителите си, когато учтиво ги помолят от ПОЛИЦИЯТА.
Та... хайде идете си намерете някъде подходящо място и не си създавайте сам проблеми.
Поздрави: Габриел Радев - Администратор и Собственик на sandacite.com
Добрв господине ако не ми одобрите регистрацията до обяд аз имам връзки в полицията такаче не заплашвайте моля изкам да се регистрирам иначе ще ида в господари на ефира ако не чи бъде одобрена регистрацията.
Тоя вече взе да ми лази по нервите (забележете, става дума за 1:43 през нощта), но въпреки това се опитах да го предпазя от нелепи грешки:
OK, аз обядвам в 12:00, ще чакам обаждане от Жоро Игнатов, той ми има телефона.
Следващата ВАША заплаха, ще бъде предадена в ПРОКУРАТУРАТА и ЗАКОННО, ще разберете, че не може да пишете КЪДЕТО не сте желан. Останалото се нарича ТОРМОЗ и се наказва от НПК.
Форума е МОЙ, а вие сте НИКОЙ. Оплачете се на Мая Манолова ако искате, ефекта ще е същия.
Поздрави: Габриел Радев Собственик и Администратор на sandacite.com
Последвало е писмо в 2:19 нощес:
еи ти маи неме познаваш бе нещстник имам връзки в прокуратурата не ме плашиш ясно ли ти е не ме итересува коити има телефона но аз имам проблем с едно радио и изкам да се регистрирам във форума зада ми кажат какъв е проблема
такаче никои не може да ми казва във кои форум мога дасе регистрирсм и в кои не мога. Чакам удобрение на регистрацията.
Естествено, не счетох за нужно да отговарям, днес същият субект има 3 опита за регистриране с различни имена и пароли, щото
Здравей те искам да си наоравя нова регистрация. Имам едни проблеми няма каде да ги напиша само в този фоурм ми излиза.
Та за сведение на зрителите, утре ще ПОДАМ жалба в ПРОКУРАТУРАТА (вече е написана и подплатена с кореспонденцията), както споменах и на въпросния 'писател', ABV с охота споделят имена и данни с Полицията, та въпросният любознателен колега много скоро ще разбере, че макар да не го познавам, законите в РБ важат за всички.
Не че ще му направят кой знае какво, просто ще го привикат в неговото Районно управление, ще го накарат да напише 2-3 листа обяснения, след което ще му бъде връчен ПРЕДУПРЕДИТЕЛЕН Протокол. Ако не си вземе поука и продължи в същия дух, следва завеждане на дело за заплахи и тормоз и ако е с чисто съдебно минало, ще се размине само с 1-2 г. условно.
Позволих си да споделя с Вас колеги горният случай, защото рядко в нашия форум се появява такъв екземпляр, но нека горните текстове са за познание, ако някой реши да следва неговите стъпки.