Много принизена оценка, пък и така не помагате на Кръстан. Напротив, изглежда доста зле. Изделие на начинаещ любител. Говоря за външния вид, което няма връзка с качествата на продукта.
Какво значи "зле"? По коя естетична школа се водим? Според моята лична оценка е перфектен на външен вид! Има военен вид, лампите са някак защитени, всъщност идеята за тази лента е много добра, мисля аз. За какво да му помагам на Кръстан, като според мен се справя прекрасно за сега? Нека построи и усилвателя, ще видим и как ще е на звук. Всичко е субективно, моето мнение, твоето и това на Кръстан дори. Единственото обективно е факта, че човека е един сред милиони на тая планета, който мисли и твори такива неща, че стъпалото си е негово и трябва само и единствено на него да му харесва. Не на теб, не на мен, не на някой разбирач с чуство на естетика на примадона и деликатност на траверса. Така че ако искам да кажа "браво" на Кръстан съм готов да го направя по всички удачни мен начини. Но ако искам да го критикувам, защото не ми е блажнал на окото усилвателя му, няма да е зле да му го кажа така, че да го предизвикам да си помисли дали моя начин не е по-добър и няма да му хареса повече, дали няма наистина да е естетично по издържан дори за неговото око. А не да му плюйна на труда и да обвиня останалите, че не плюят с мен.
Така че, Кръстане, давай смело! Мен ме кефи проекта много за сега! Желая успех, нямам много опит със ламповите стъпала, но има доста хора тук, които наистина разбират, имат желание да помогнат и ще го направят по възпитан и тактичен начин.