Здравейте, понеже си изпатих от некоректни продавачи, отварям тази тема. Въпроса е, че бях купил проводник от магазин ТМТ-Пловдив, ул. Цариградско шосе. Проводника исках да бъде 25 кв. мм, дължина 1м., с плътно жило, след като го показах на витрината, и казаха че имат от него, и го бях платил, ми дадоха многожичен. Аз казах че не ми върши работа и искам да го върна, а те ми отговориха, че трябва да го сменя с друг и след като нямат такъв, не мога да го върна. Там е работата че първо плащаш на касата и после ти носят продукта, а аз вече друг път чакам да ми го донесат и тогава го плащам. И друг случай в Техномаркет, бях купил един декодер, за който ми казаха че става и за телевизори които нямат AV-вход и може да се свърже към тунера, а се оказа че не става. След 1 месец докараха такъв с модулатор и исках да го сменя с него, като им обясних, че ми трябва за телевизор без AV-вход, а те ми казаха да си взема преходна скарт букса с чинчове и така след малко повече обяснения ми го смениха, но бяха доста сърдити, сякаш е техен и едва ли не аз нещо съм виновен. Вместо да те упътят да ти предложат друг, аз трябваше да им обяснявам, как да се свързва, и съм видял в сайта че имат, а те ми казват че нямат такъв, и трябваше да им го посоча на витрината. Ако някой има подобни случки не ги сподели.