Хайде и аз да дам мнение. Добре е,че колекционери съживяват тези антики. Има обаче много такива телевизори, кото са били в масовото производство. Един такъв телевизор, превърнат в аквариум все пак запазва кутията, която е един спомен от миналото. И е по-добре така, вместо да отиде на боклука или в печката. Аз например съм събрал кутии от стари телевизори, които никой не пожела с идеята да ги превърна в етажерки. И не мисля, че това е подигравка с техниката. Все пак ще влязат в употреба и ще бъдат полезни, макар и за други цели. Видях такава ОПЕРА, по-точно кутия, в която човекът е вкарал един 14" телевизор и си го гледа. Имаше тема, в която друг колега вгражда в стари радиа съвременни УКВ блокове и така радиото се събужда за нов живот. Да, това вече не е колекционерски автентичен апарат, но все пак донякъде запазва спомена за миналото. Ясно е, че не могат да бъдат запазени в автентичен вид всички подобни стари апарати, твърде много са. И една подобна преработка спасява голяма част от тях.