Днес намерих малко време и монтирах новото табло. Все още има неща за доизкосуряване, но базовите изисквания са напълно покрити. Имам драма с един прекъснат кабел, който открих в коридора и все още не мога да разбера за какво е бил, накъде отива, нищо. Голяма мистерия е. Също така установих, че на единия кръг на осветлението е сложен един от контактите в кухнята. На силовите контакти в кухнята пък по незнайни причини са обърнати цветовете на фазата и нулата. Абе майсторите са се изявявали, ама лека полека нещата си идват на мястото.
Нарочно взех по-голяма кутия за предпазителите, за да имам достатъчно място вътре. Монтирал съм трафа и платката с времезакъснението, като са вързани на отделен предпазител 6 ампера. Чудя се дали да не поставя и едно ключе, с което да мога ръчно да контролирам системата и да я елиминирам при нужда, но засега остава така. Не съм прекарал и кабела за датчика като хората, но това ще е, след като шпакловам и боядисам. Засега експериментирам с височината му. 2,20 м сякаш е идеална, за да покрия максимално добре целия коридор.
Като свърша с шпакловката и боядисването, ще постна и финалната снимка