| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: mp3+радио модул за вграждане - откъде?  (Прочетена 5421 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен regreed

• Квантов електрон
  • Публикации: 453
  • Населено място: Анкх-морпорк.
  • Пустиняк и дърт темерутин
Здравейте! Търся си модул за вграждане mp3 с радио и по възможност - с дистанционно. Става въпрос за София - оказа се 'мисия невъзможна'. Дотук бяха Елимекс, Конрад, KSP в Младост - нъц! Някой да знае нещо повече, и да има желание за помощ?
Оказа се, че и чичко Гого, се озори, само в Кузмов електрик имало, с поръчка по пощата, и нямали налични... 100 тей пра'ят тез хора ве!!!  :-[
Омраз!

Неактивен origo

• Адронен колайдер
  • Публикации: 3509
  • Населено място: София
Re: mp3+радио модул за вграждане - откъде?
« Отговор #1 -: 21 Юни, 2016, 16:05:12 »
До колкото знам у нас вече няма такива модули за съжаление, мисля че не си заслужава да им плащаш по-високите цени, поръчвай от тук:
http://www.ebay.com/itm/Car-LED-12V-Bluetooth-MP3-Decoder-Board-FM-Radio-Module-USB-TF-w-Remote-Control-/252332281385?hash=item3ac02d0e29:g:4VoAAOSwBnVW9RO8
http://www.ebay.com/itm/Wireless-LED-Car-MP3-Decoder-Board-Audio-Module-5V-USB-TF-SD-MMC-FM-Radio-Remote-/401118207737?hash=item5d64821ef9:g:hzcAAOSw3zxXMHHW
http://www.ebay.com/itm/New-Black-Remote-Control-USB-SD-FM-RS-MMC-MP3-Audio-Player-Module-DIY-/291692426129?hash=item43ea393391:g:9qoAAOSwPc9WzR2N
и още много които може сам да потърсиш в ибей. Поръчвай до месец ще е при теб, цената е подарък в сравнение с тази на която ги продаваха в Елимекс и подобните ни родни магазини. Успех!
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3557
  • Населено място: Варна
« Отговор #2 -: 21 Юни, 2016, 17:47:57 »
Елимекс,не.......купих един за 18 лева,живя половин година и издъхна.

Неактивен styrshel

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1567
  • Населено място: Варна

Неактивен rolling_heads

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1952
  • Населено място: Пловдив
« Отговор #4 -: 21 Юни, 2016, 19:52:51 »
Мисля че ми остана един, да проверя ли дали работи

Неактивен regreed

• Квантов електрон
« Отговор #5 -: 21 Юни, 2016, 20:43:54 »
Митко, благодаря от сърце за бързия отговор, ама ...  все още не мога/и не знам как/ да си направя профил за пазаруване от Ибей...
А иначе досега щях да си взема и дългомечтания джобен осцилограф, и нова сонда за настолния, че последната нова котката изяде...
В Елимекс - Красна Поляна, се оказа, че има, взех един, и се надявам да върви, ама  - знае ли човек! Ще поживеем-ще видим! Дано работи!  :)
За по-нататък, ще ми трябват още няколко та ще му мисля! За сега, на първо време въпросът е решен!
Благодаря Ви, момчета за помощта и бързата реакция!  :hi:
Омраз!

dakata.radio

• Гост
« Отговор #6 -: 21 Юни, 2016, 20:56:10 »
https://www.google.bg/search?client=opera&q=мп3+радио+модул&sourceid=opera&ie=UTF-8&oe=UTF-8&gfe_rd=cr&ei=CH9pV9CiEMik8wf2o4HwDQ

https://www.google.bg/?gfe_rd=cr&ei=QX9pV63_HZCGtgeX3qCQAw&gws_rd=ssl#q=mp3+radio+module

Ако не стане, има бая такива в интернет. Успех, колега! :)
П.П: Имаше един сайт. Мисля, че се казваше Роботев. Там има много неща.

Неактивен origo

• Адронен колайдер
« Отговор #7 -: 21 Юни, 2016, 22:37:17 »
Ами и аз така много дълго време като теб не знаех какво да правя в Ибей (то не че е нещо сложно изобщо де) и все карах приятели да ми поръчват, ама то е просто елементарно. Ако искаш пиши ми на ЛС да ти обясня по-подробно каква е процедурата и какви са „тънкостите“ които трябва да знаеш и така. Не си заслужава заради пустата му инерция и движение по познатия път да се лишаваш от толкова благини :) както виждаш у нас цените на изделия със същото качество са в пъти по-високи.
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен lager

• Квантов генератор
  • Публикации: 928
  • Населено място: село Обидим, обл Благоевград, общ. Банско
« Отговор #8 -: 23 Юни, 2016, 15:10:36 »
Много благини, стига да можеш да понесеш цената и най-вече доставката. 6П3С можеш да намериш на тукашна цена плюс 9 лири доставка.

Неактивен regreed

• Квантов електрон
« Отговор #9 -: 23 Юни, 2016, 15:24:41 »
Имаше едно време един "Икономически триъгълник" като трите му страни са : Качество, Цена, Време, и обяснение, как няма начин да имаш и трите едновременно. 
Повечето от тези онлайн сайтове, предлагат фри шитинг.... ъъъ шипинг, ама иска повече чакане. Досега ползвах един колега, който си поръчваше туй-онуй от чужденеция, и покрай него - намазвах и аз, ама след като напуснах... няма! Пък, не е и много удобно вечно да висиш на врата на някой.
 Не съм голям фен, на тия от острова, но ако трябва да бъда честен, проблем с оставките и коректността нямат! Поръчвал съм си за Ровер-а части, и никога не е имало проблем с доставка, цена, качество и т.н.
 Та.... така. Ще трябва по нататък да си направя акаунт, и да се опитам да вляза и аз като другите у Еуропата...  додето не са ни изритали.  :D
Омраз!

Неактивен origo

• Адронен колайдер
« Отговор #10 -: 23 Юни, 2016, 20:09:41 »
Е, да такива стари елементи са винаги много скъпи там защото тези които ги продават (мд около 90% българи) си мислят че това е егати ценността и струва поне една камара пари.
Не по същия начин стоят нещата обаче с такива китайски дивотии. Например ето тези mp3 модули безплатна доставка и цена доста по-ниска от нашенската. За лири тук не говорим защото пристигат от китай нямат нищо общо с великобритания. Също мога да кажа положителните си впечатления как за 5 долара се сдобих с преходник за обектив от M42 към EOS какъвто при роден търговец струваше 50 лева (без майтап). Купувах също HDMI към VGA конвертор на цена от порядъка на 5 долара че на всичкото отгоре и работи. Тук у нас тези преходници се намират доста по-скъпо. Същата история мога да спомена и с USB към UART преходниците, дето за 5 долара си го купуваш от там, а аз сглупих да го поръчам от Sirius PCB за 20 лева че на всичкото отгоре се оказа с проблем а те ме въртяха 1 месец и така или иначе реших да не го сменям защото докато им пиша всичките там оплаквания, рекламации да им го пращам обратно по Еконт и щях да се набутам още повече с неизвестен изход от ситуацията. Така че определено има благини в Ибей, не че съм им фен или им правя някаква реклама но просто си има файда.

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |