Не знам дали темата е за този раздел но не я оприличавам за друг...Вярно,че това не е ретро техника но моля за помощ.Днес от битака си купих два монитора които се слагат на облегалките на предните седалки на кола за да се гледат от пътниците на задния ред седалки.Това е част от комплект на двд.Марката е Venturer ,връзката с майката е посредством букса която съм се опитал да снимам но не се получи много и затова ще я обясня с думи:пинове разположени в три реда:първи ред 3 пина несиметрично разположени,втори ред 4 пина,трети ред два пина,кръгла букса.Посредством тази букса която е единствена се подава 12 волта,стерео звук,видео и евентуално команди от дистанционно защото има око за приемане на сигнал от дистанционно.Въпросите ми към знаещите са:как се казва тази букса,на кой пин какво излиза ако има някъде информация в интернет,от къде може да се намери.Идеята ми е ако може да се ползва самостоятелно към видеокамера със стандартен видеосигнал и захранване 12 волта.За онагледяване прилагам снимки,малко са неясни но толкова може моя телефон.