Здравей,
ами как да я подкарам
Как се свързва, кодове, ... всичко.
Свързах се с един колега от форума тук, той обеща да помогне.
Ако не се справя, ще пиша и на теб
Здравейте, на скоро попаднах на някакъв подобен архив но не съм забелязвал да пише модел. Електрон пишеше на кутията, захранването беше 13.5v батерията е Никел кадмиева 12v - 0,225ah , Сирената представлява две пиезо и два повишаващи трафа.
За програмиране да не говорим търсех в мрежата но няма, любопитен бях обаче да сменя кода и го отворих да разгледам.
Снимка от вътре:
Вътре забелязах цифрите на платката от 1 до 10 и конектори в които имаше свързани 4 цвята отделни жила от кабел. Малко над този конектор имаше отново цифри от 1 до 4 в който са свързани жилата. Цифрите там показват подребата на последователност на 4 цифрения код в случая всеки цвят може да бъде разбъркан както желаете да бъде кода от 1 до 10. На снимката бял изход е номер 1 първата цифра от кода, зелен изход е на номер 2 втората, червен на 3 и черен на 4-ти. В другият край конекторите ги местя както пожелая (цвета е подредбата на кода). На тази снимка кода е последователен както е на изхода ... кода е 3,4,5,6.
Тази аларма може да не е същия модел като твоята но може кодовете да са на същия принцип. Отворих и датчика че бях любопитен на какъв принцип работи като е в пвц кутия без отвори и улавя движение на доста голямо разстояние, така и не разбрах дали е микровълнов ето снимка и на него от вътре.
Успех.