| Начален сайт Сандъците  | "Библиотека Сандъците" | МОЖЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ФОРУМА С ДАРЕНИЕ >ТУК<

Автор Тема: Пионер + МП3  (Прочетена 5002 пъти)

0 Потреб. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен radio-hobi

• Адронен колайдер
  • Публикации: 1057
  • Населено място: София
Re: Пионер + МП3
« Отговор #15 -: 14 Април, 2014, 18:53:28 »
На платката на  MP3-то има празно място за Филтров електролит около USB  конектора,  сложи там един 1000-2000uf на 6.3v... може да обере шума...
Ще пробвам .  :drinks:

Неактивен TheMechanic

• Квантов електрон
  • Публикации: 216
  • Населено място: Асеновград
    • www.oldradio.cf
« Отговор #16 -: 17 Април, 2014, 21:58:46 »
Здравейте,
и аз да се включа с такъв проект, преди месеци намерих празна кутия от Пионер почистих я основно и вградих в нея едно от онези китайски плеарчета дето имат всичко - МП3, радио, USB плеар, работи перфектно и според мен не изглежда зле.
« Последна редакция: 17 Април, 2014, 22:08:12 от TheMechanic »

Неактивен lz2xl

• Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3557
  • Населено място: Варна
« Отговор #17 -: 17 Април, 2014, 23:15:40 »
Нов живот на старата кутия :good:

Неактивен radio-hobi

• Адронен колайдер
« Отговор #18 -: 18 Април, 2014, 12:42:05 »
@ TheMechanic ,  УСБ-то на задния капак ли е ?

Неактивен origo

• Адронен колайдер
  • Публикации: 3509
« Отговор #19 -: 18 Април, 2014, 13:01:41 »
Не вътре няма място .
Ама това майтапиш ли се че няма високоговорител? Ако не е майтап то какъв е смисъла, за всичко друго можеше да няма място ама без високоговорител не къде? Да ти кажа честно в кутия от Пионер ще събера 3 НЧУ-та с 3 мр3 модула и пак щеше да има място за ВГ. Не се засягай от критиката, тя е положителна, но според мен смисъла на конструкцията се губи без ВГ. Струва ми се че е въпрос на лошо разположение на елементите че не ти е останало място. Конструкцията на TheMechanic много ми хареса, давам 10 на дизайна, остава да има и ВГ и всичко е тип топ. Браво.
Няма нищо по хубаво от старите телевизори, особено за хората които обичат да прекарват свободното си време зад телевизора а не на канапето пред него :) ... и когато вече за нищо не стават пак може да им се намери приложение :D ....

Неактивен TheMechanic

• Квантов електрон
  • Публикации: 216
  • Населено място: Асеновград
    • www.oldradio.cf
« Отговор #20 -: 18 Април, 2014, 14:25:21 »
Да, USB -то е на задния капак, управлението е изцяло през дистанционното. В тези китайски плеари електрониката е на разделена на 2 части - захранващ модул и усилвател - нея си оставих на оригиналния заден капак, който захванах за гърба и дисплей, управление и USB, нея закрепих зад стъклото а USB-то изведох отзад. Хубавото е, че китайсите са сложили вътре GSM батерия и радиото сега е "преносимо". /Знам, че надписа "Made in PRC" е дразнещ ще го махна  :)/

Неактивен radio-hobi

• Адронен колайдер
« Отговор #21 -: 18 Април, 2014, 19:51:51 »
@ origo наистина няма говорители вътре ,просто защото си имам закачени на стената и съм го правил да свири с тях .
Иначе както каза ти мястото е предостатъчно .

Неактивен Radio208

• Квантов генератор
  • Публикации: 510
  • Населено място: Пазарджик
« Отговор #22 -: 15 Май, 2015, 10:30:04 »
Ще споделиш ли този модул как е като звук? Има ли брум при МП3 или радио плейбек?, защото на малкия черния  от новите всички имат брум при мп3 плейбек. Старите имаха при радио плейване, но можеше да се махне с настройка от дистанционното.

За да не пускам нова тема, ще задам тук следния въпрос:
В кутия от стереорадиокасетофон монтирах МР3-плейър с FM-радио без ДУ закупен от Елимекс за 9.90 лв.
Плейърът и радиото работят много добре, но плейърът преминава на следващата песен само след натискане на бутона "Next".
Как може да се превключи в режим на "автоматично възпроизвеждане" на цялата плейлиста ?

Писах до Елимекс и от там ми изпратиха отговор, който нямаше нищо общо със зададения от мен въпрос. Писах втори път, но отговор няма !

Неактивен Pichaga933

• баш Пич
  • Глобален модератор
  • Адронен колайдер
  • Публикации: 3325
« Отговор #23 -: 15 Май, 2015, 19:30:37 »
От евтините модули не съм пазарувал , но ако съдим по скъпите  от19,90лв има режими на възпроизвеждане. ТОест Дали да пее само една песен или всички , или да избира случйно песни , или  да върти до безкрайност даден плейлист/ папка...

Няма наличен в момента нито пазя докъментация ка се меня режима на възпроизвеждане, прочети за всички модули документацията и по експериментирай.

Форум Сандъците Forum Sandacite
http://www.sandacite.com

ПОЛЕЗНИ ВРЪЗКИ

Начален сайт "САНДЪЦИТЕ" Библиотека "Сандъците"
ОТГОВОРНОСТИ: Всички мнения във ФОРУМА са лични мнения на техните автори и не отразяват официалното становище на собствениците му.
   Copyright: Освен ако не е посочено друго, съдържанието на този сайт е лицензирано под:
  Creative Commons Attribution License.
  Текстът на договора за ползване на български
Copyright © 2011 - Сандъците - сайт и форум за стара електроника - За контакти  

Партньори:  | Форум за конспирации, уфология и мистика | Кактус БГ |