Колеги във връзка с ремонта на няколко стари радиоапарата търся да купя врътки от стари лампови радиоапарати , ако някой има останали или е измислил начин да ги прави да се свърже с мен. Мислех да пусна темата в покупки-продажби ала там няма възможност за коментари . Възможно е да направим бартер - имам доста неща за размяна . После - напоследък се специализирах в правенето на скали - имам ли що годе добра снимка на скалата ги правя с фотошоп , като залепвам огледалното изображение на гърба на стъклото разпечатано на прозрачно фолио , стават добре и като себестойност са около 5-7лв.По отношение на скалите -съм готов да помагам и помагам, даже от всяка скала която съм правил за колега или за мен правя по два броя - нека има една резерва
Чудех се дали не е възможно нови врътки , от тия дето се продават - дали не могат да се формоват , да се ползват като основа - щото захващането на врътката към оста трябва да е здраво, с винтче, а от друга страна външността трябва да е със специфичен ретро бакелитен вид?
....... та така ще се радвам на коментари и съдействие