Здравейте. Сигурно сте ме познали вече. Наричам се Антон Оруш и съм ви добре познат. Причината да пиша сега тук е следната. Наскоро направихме доста лоши разкрития за личността на моя доскорошен съадминистратор Egoiz. Тъй като знам, че той не се коментира тук, няма да продължавам в тази насока. Само ще кажа, че решихме повече да нямаме нищо общо с него. Когато се взе решение нашият сайт да излезе от неговите лапи и отново да се върне на правилния път, се обърнах към Мано, за да възстановя добрите отношения с него, защото всъщност всички сме приятели и съотборници от стария форум. Той се отнесе с разбиране към създалото се неловко положение, в което аз, mityo_krikа (човек, когото Egoiz е измамил с крупно парично количество) и няколко други хора се смятахме за водени за носа - каквито си и бяхме. Та Мано ми оказа съдействие за свалянето на нашата база данни. Той направи това, макар да не беше задължен. Аз му обясних, че имаме желанието да продължим развитието на сайта в традициите на стария форум (като визия и съдържание), без Егоизовите финтифлюшки. Днес качих базата данни на регистрирания вчера от мене домейн, като обаче възстановяването да бъде възможно без съдействието на Мано. Изключително много хора ми писаха, че не са се регистрирали в досегашния вариант на другия сайт само заради присъствието на Egoiz. Това още повече ми показа колко сме грешали относно него и колко зловредна личност е бил. Той обещаваше как това, как онова. Действително, мене не успя да измами веществено - аз само придобих експонати от него - но излъга други хора, а главното - надеждите ни за сериозно развитие на форума, тъй като се е покрил от 24 януари и всякаква връзка с него е невъзможна. Вероятно си има проблеми от друг характер и Ретромузей ще се окаже поредният сайт, който регистрира и не продължава – досега на сметката му са записани четири или пет такива.
Няма смисъл двата сайта да враждуват. Извинявам се за това, че няколко човека така лесно повярвахме на Егоиз и на убедителността му, а спокойно можем да кажем, че той разруши хомогенността на нашето малко общество. Нека не продължаваме в този дух, а бъдем приятели.
Линк към форума няма да давам, за да не правя реклама. Но представете си стария форум – дори като лого и визуален стил, не само като съдържание.
Едит модератор:
Заглавието ви е коригирано спрямо съдържанието, без повече подвеждащи заглавия тук ако обичате.