Ами да ти кажа там при зегерката има малко луфт но мисля че е нормален, освен това тази зегерка не крепи изобщо планката с главите. При мен тя си е добре и няма никаква хлабина, сега я проверих с ръка, не мърда изобщо, така че проблема не е там. Проблема е това че като цяло пластмасовия корпус на касетата не се фиксира много стабилно в отделението, макар че си има пружини за притискане където трябва. Но основния проблем за мен е воденето на лентата от притискащата ролка и нейния механизъм. Там оста на детайла с ролката, се нанизва в квадратни отвори които са по-големи, дали е било предвидено да има втулки или какво не знам, но е хлабаво към оста, по този начин ролката не винаги контактува адекватно с тонвала явно. Като цяло мисля че успях да го наглася прилично, поиграх си с ролката, оста й и опъна на лентата на прибиращия възел и сега на повечето касети си свири съвсем приемливо, мисля съвсем в рамките на нормалното. Да, и аз оставам с впечатление че механиката е приличва за времето си, скоростта ме изненада колко е стабилна, няма никакво влачене. И главите са качествени, има много доби високи, като цяло прави впечатление на хубав звук като възпроизвежда. Въпроса за мотора не знам какво общо има с проблема, но мотора е полски с външен регулатор завинтен от долната страна на механизма. Гоних като луд смущения от мотора - "игли" в звука при преминаване на четките от една пластина на колектора на друга, особено когато затормозя мотора с ръка. Търсих търсих, чистих колектора и четките, филтри му слагах не става и не става, накрая няма да повярваш какво се оказа, проводника с който е замасен корпуса на мотора беше твърде тънък и дълъг, и се явява твърде голяма индуктивност за честотите на смущенията, сложих късо парче звънчев кабел и от иглите не остана и следа. Гледам на механизма на ONZI също са правени разни опити да се потискат смущения от мотора, така че който има проблем от такъв характер да слага късо и дебело парче проводник за замасяване на мотора и нещата заспиват.