Един Проект завършен преди няколко месеца, започнат преди около година и Планиран преди 3 години ...
EL34 + 6SN7 +6Е5С
Захранващ траф, ТЦ200 от Темп, Изходни трафове реално за ВО от Пирин, Филтров дросел от Опера...
ШАсито е от Лампова БГ уредба....Окастрено с флекса за дизайн, с подложена плоскост от кафяв гетинакс.
В момента свири с 6н8с за предусилвател понеже се оказа че с 6SN7 не са абсолютно идентични като режими и иска пре настройка а 6н8с вече съм ги разсвирил и в момента не ми се пипа...
Също така чака за око ЕМ34... и междувремнно е с руската лампа...
Оригинално Идеята дойде от тази схема:
Крайната лампа беше подменяна със 6п3с и 6п3с-е и съответно прекрояван схемата за да се вкарат в режим, но ЕЛ34 ми остана любимка заради НЕ ламповото звучене... ,който иска като желае да го разбира.
Ето го и Него:
Финалният вариант е най-отгоре, с ключе за анодното напрежение, но още няма ключ за мрежовото напрежение, нито съм опаковал захранващия траф от страни, нито съм сложил шпайкове, ами е само на меки крачета....
Финално го оставаих с 47к потенциометър за сила на звука, бяха свършили 10к-тата
Още не съм сложил индикаторната лампа и врътката за сила на звука е срамно малка....
Един предварителен вариант с Галетен ключ, оказа се че съм забравил да почистя ключа и много прекъсваше, ядсах се и го махнах...