Колега Богоев,имам лична молба да ми разясните за професионалните трафове,особено за мрежовият. Ще ми бъде безкрайно интересно да разбера, в какво се състои това „професионално” изпълнение??! Тороид, като мрежов траф, не мисля че го прави професионален!По принцип, EL86 работи с понижено анодно -200 V и аноден ток 64 mA за клас „А „ В такъв смисъл 140 mA на вторичната на тороида ,ще са ти достатъчни само за едното рамо! За изходящите, се вижда от птичи поглед, - познатите нашенски за РР радиа.Мисля че не могат да се сбъркат от снимката! За тях мога да кажа, че са си заводска ширпотреба,нищо повече! Определено тези 130 mA ще им дойдат в повечко,ако държиш да е клас "А",гарантирам! Този вид тонкоректор Бас,мид,требъл, категорично няма място в домашното аудио! И за да не оставям впечатление че не уважавам вложен труд и усилия, бих те посъветвал да изчистиш схемата до окончателната и версия, за да има съответствие, схемно и монтирани компоненти от снимката!!Повече от 30 тина години съм в професионалното аудио,може да е професионално изкривяване !??
Всичко това е написано с най-добри чувства ,без никаква идея за конфронтации,в очакване на изчистен вариант на схемата !